samhäll!

Nu har jag övat på samhällen, blä. Men som tur är handlar det om lagar mm, och det kommer jag ihåg väldigt bra ifrån högstadiet. :)
vad har jag gjort idag? jani..
klockan 1 kom helen och hämtade mig och vi åkte till Sjötorp, där vi kollade läget i badviken. Och fixade också lite grejer ;D haha! Sen åkte vi vidare till Maltes och åt röktlax med patatissallad mm, så himla gott verkligen! Efter det och en helvetestur på mopeden och vi till Lyrsta där vi satte oss nere i hamnen och solade, sjuukt varmt!  efter ngn halv timma- timma kom david då satt vi och prata, badade fötterna lite. kl 4 åkte alla hem till sitt. Nu har jag sovit en bra stund och som sagt övat på samhällen.

verkar som allting fixar sig tills imorrn, nu hoppas vi på rätt folk, bra humör och skinande sol!

/Bb

datakunskap

Sitter i datasalen nu, lektionen börjar snart.  Har två timmar nu sen slutar vi för dagen. Hur skönt som helst, dels för att vi får i princip göra vad vi vill för hon kollar endå inte. Sen är det ju alltid skönt att komma hem tidigt.
Idag ska jag ta tåget till helen som hämtar mig med moppen i Hova, sen ska vi ta en springrunda igen!
Det finns också planer på en sväng till Sjötorp mm. vi får se hur dagen slutar! :)

/Bb

simmat

Kom nyss hem från Töreboda, har vart där med lillebror och simmat. Simmade först 20 längder, sen "lekte" jag med viktor lite, sen 10 längder till och avslutade med 10 min vattentramp. Riktigt skönt var det iaf!

Nu ska jag kolla på siista avsnittet i One tree hill.
Nu får vi se hur det går Peyton!




sluta behandla henne illa, hon är den bästa delen av dig och det vet du

/Bb

Prutten kommer hit!



Blev inget regn och snart kommer prutten hit med moppen, då blir det springa spåret!
Roligt att slippa springa ensam, men vi får väl se hur det går. Två personer med dålig kondition (y
vem vet, det kanske bir ett stopp med slowmotion slagsmål? :o



fisen och prutten <3


Herregud vad vi är duktiga, har precis kommit hem från en låång runda med prutten. Först joggade vi ca 5 km, gick bättre än väntat, sen efter det kände vi att vi fortfarande hade lite kvar att ge så vi gick en promenad på ca 2 km! Tror vi kommer göra om detta ofta framöver, känns hur bra som helst nu. Nautilus släng dig i väggen!


/Bb

proooov

prov prov prov.
Får snart rycket på våra lärare som ständigt fyller våra veckor med prov, även helger! Denna vecka går det ganska bra endå, prov imorrn i idrott. Alla kroppens muskler mm, ska försöka få bra på detta provet också, fick ju bara 2 p ifrån Mvg på förra.
På torsda är det dags för ännu ett samhällsläxförhör, om man får kalla läxor på nästan 60 sidor för läxa, snarare prov! Men nu verkar det lugna ner sig en aning faktiskt, har massa lektioner nu som vi inte kommer få prov på. :)

hade tänkt att gå ut och springa spåret nu när jag kom hem, men det ser ut att bli regn!

I onsdags firade jag och david 3 år och 2 månader tillsammans. Glömde totalt bort att skriva med det, viräknar inte riktigt månaderna som vi gjorde förut, känner inte lika viktigt längre. Men lite kul är det allt :)

/Bb

David kommer snart

Nu kommer snart David och hämtar mig, vi ska in till stan och sova där inatt. Så himla skönt att få sova lite längre på morgonen!

Har vart borta och fikat hos farmor och farfar, nästan hela tjocka släkten var där kändes det som. Erika och Lassi var där också, min kusin från Mariefred. Roligt att få träffa dom, blir så ju himla långt imellan varje gång. Amelia och Akilles växer som satan, hur söta som helst!

Fotbollsproffset Akilles!

Söta Amelia!

Kusin Erika och Zita!


Hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa gång, eller jag kanske tillochmed får åka med Jennifer och Marcus upp när de ska åka?  äch, vad säger jag. Det vet jag ju att jag inte får..


/Bb

redan söndag!

Redan söndag, igen!

Har precis blivit klar med mitt rum nu, blev jättebra tycker jag. Känns mycket större :) En helt svart sopsäck är borta med kläder och nästan en halv med massa annat skit jag haft i rummet. känns skönt!
Älskling har vart snäll och hjälpt mig med alla stora saker, garderob mm :)

Igår var jag i Örebro med mamma, jennifer och Marcus. Jennifer skulle handla studentkläder mm och för mig blev det lite allt möjligt :) 1 par jeans, 2 scarfer, 1 tjocktröja, 2 jättesöta klänningar och ett par skor, blir nog bra!

nu taggar vi inför Valborg, och äntligen har jag fått med mig Helen. Kommer bli toppen! (y
Hoppas också att Agnes, victor, hampe och freddy kommer. :)


/Bb

sjuk!

Cozmo är här utanför nu och leker med Inez, han kommer alltid hit en gång i veckan typ. Roligt tkr jag, man ser verkligen hur ha växer från gång till gång. Kanske ska ta en bild nästa gång. För nu orkar jag inte gå ut, har vart hemma idag från skolan. Känner mig inte alls pigg, ont i huvet, ont i kroppen och allmänt hängig. Ska försöka gå imorrn så jag iaf får gjort provet, orkar inte ha det ligga kvar över helgen. Då blir det bara värre. Men vi får se hur jag mår imorrn.

Inte gjort mkt alls idag, bara legat framför tvn och sovit. As tråkigt!  Har inte gått ngt bra på tv!  Men fick syn på att min favoritfilm sen jag var liten gick på tv1000, så de har jag kollat på, kan väl inte säga att den var lika bra som jag kom ihåg den, men men :)

nu ska jag snart kolla på ännu ett tv program, (y

/Bb

husvagn!

Följde med Helen hem idag, och vi åkte nästan direkt ut till "vår husvagn" vi pratat om i veckor,  som vi (helen) vill renovera till en riktigt snygg partyvagn ;D  hahaha.  Vi har redan tänkt ut massor med möjliga saker som gör den snyggare, innuti och utanpå. Vad tror ni? kan vi lyckas? ;D




/Bb

helen och becka på äventyr.

Sitter och småtjatar lite på helen att hennes blogg stått stilla allt för länge nu. Tror jag lyckats på fram ett resultat, hon ska nog börja skriva igen! :)

Herregud vilken dag, först tog jag och helen båda tåget in till stan, vi hade ju endå sovmorron så hade inget att förlora. Hon gick av bussen i Lyrsta och jag mötte upp henne på tågstationen. När vi väl kom fram till stan missade vi bussen till skolan så vi fick vänta typ 20 min på nästan. Men som tur var hade vi pk, daniel och hoff? med oss som sällskap.
Väl i skolan gick vi direkt till idrotten och bytte om, blev lite fotboll och numera vår vana att "hoppa kråka". Idrottslektionen var jobbig, men ganska kul endå, skönt med träning :) Sen data, satt typ på bdb hela lektionen. Och fick reda på mitt provresultat, Vg :)  helnöjd! 
På vårt hål idag bowlade jag och helen, vi var ganska nära hela tiden men tillslut vann jag :)
Efter sista lektionen som var svenska åkte vi ner till stan för att träna, hade inga krafter alls nästan, kändes helt värdelöst att träna då så vi gick till oxen för att köpa lite gojs. När vi sen stog och väntade på bussen kom de massa polisbilar och poliser springandes, vet inte än vad som hade hänt.

Nu har jag gjort om i mitt rum, bytt säng mm :) fortf mycket kvar med de tar vi ngn annan dag. För imorrn ska jag med helen hem efter skolan och vi ska checka vår husvagn! :D

mer sånna här dramatiska dagar tack :)

/Bb

fika med töserna :)

Fika med töserna idag efter skolan, det gillar vi absolut!

Själva skoldagen har vart ganska lugn,
* Medicin, - sitta ute och jobba, HAh!
* matte - sitta och prata som vanligt, lite jobb imellanåt.
* hål
* samhäll - ingen kunde redovisa så vi fick suta tidigare (y
* mat
* vård och omsorg,- sitta och prata i grupper om estetik
* vård och omsorg -  samma sak igen
* engelska - fick göra ett test sen gå!




KBT-behandling ska hjälpa unga med kroppsfixering Många unga tjejer och killar lider av ätstörningar och negativ kroppsuppfattning. Uppsala universitet testar nu en ny KBT-metod som tros kunna hjälpa dem. Allt fler människor lever med ett förakt för sin egen kropp. En av tio utvecklar en ätstörning, och många får depressioner och ångest, eller börjar missbruka.

Därför startar Uppsala universitet nu en självhjälpsbehandling baserad på KBT-metoderna i den nya boken "Lev med din kropp: om acceptans och självkänsla", skriven av psykologerna Ata Ghaderi och Thomas Parling. Deltagarna ska där få lära känna sina kroppar genom upplevelser, istället för att fastna i negativa tankemönster.

Universitetet rekryterar nu deltagare till studien, som riktar sig till kvinnor och män över 18 år som uppelver att de är missnöjda med sitt utseende, och att detta hindrar dem att leva tillfredsställande liv.


Tycker det är bra att några engagerar sig, tror nästan alla unga har komplex för något på deras kropp, om det är så är för att de tycker de är tjocka eller smala, långa eller kort. Eller helt enkelt för att de inte tror att de är tillräckligt söta. Hemskt när man tänker efter på de, hur våra killar i samhället ställer krav som de inte ens vet om, för det är ju så, att det oftast är dem vi strävar efter att vara tillräckligt bra åt. När man sitter med ett gäng killar så hör man nästan alltid förr eller senare "- kolla tjockisen" eller om de drar elaka skämt bakom ryggen på dem. Då kan man ju inte klandra sig själv för att man tror att de säger något om en själv?
Jag vet själv att jag är inte smal överhuvudtaget,  skulle inte kalla mig tjock men inte smal heller. Och hela tiden går jag och tänker på vad andra tycker om mig, när jag egentigen ska fokusera på vad jag själv tycker om mig, det är ju viktigast? om allt endå vore så enkelt som det låter..


Men var inte för tjock eller för smal,
inte för lång och inte för kort, 
för mörk eller för ljus,
var inte för sexuell och inte för pryd,
var inte för smart och inte för dum.
- var dig själv, bara du passar in.

/Bb

Redan lördakväll

Redan lördakväll, helgen går lika snabbt som veckodagarna! Bara rusar iväg. Har precis tagit en varm dusch och snart kommer sötepöte och gör mig sällskap framför Robinson! :) Börjar tycka riktigt synd om dom som får bo i träsket, hoppas verkligen på att de blir en tävling så att de andra förlorar och de istället får flytta dit. Skulle vara rättvisast faktiskt :)

Låg ute i solen i ca 1h förut, och sen har jag och mamma vart ute på en låångpromenad med hundarna, riktigt skönt! Annars har det inte hänt mycket alls idag, men skönt det med ibland. Hade väl tänkt att åka in till stan ikväll och träffa agnes, vicco och hampe men så blev det inte. Orkar inte betala 80 spän, + att jag inte ens skulle grilla, kul att sitta och glo när dom andra gör de, nwep! Får bli längre fram helt enkelt.
förövrigt är jag sjukt trött på jävla soppa, ge mig riktig maaaat!
men känns endå bra på ett sätt, så man får väl stå ut några dagar till :)

en annan sak ni kan ge mig är ett sommarjobb, tack!


/Bb

herregud vilken seg dag..

herregud vilken seg dag, absolut inte tråkig men bara seeg.
På en av våra lektioner kom det massa snygga brandmän, nivet sånna där som finns i filmer :)
tss, om det endå hade vart så bra, men vi fick iaf besök utav en 40 årig brandman, mindre porrigt men helen tyckte han va snygg. Det kom också en ambulans, som vi fick kolla i och testa typ alla grejer, faktiskt ganska intressant!  Tyvär fick de ett larm och fick packa in alla saker som vi så snällt släpat ut på parkeringen där vi var. Hoppas inte någon dog nu när det faktiskt var vi som gjorde att de blev en aning sena,  ;o haha :)

Tanken slog mig faktiskt att jag inte riktigt vet vad jag vill bli, eller snarare vad jag klarar av. Självklart är det en dröm att få ta polisexamen, herregud vad stolt jag skulle vara över mig själv, Enda sen jag var liten har jag velat bli polis. Kommer ihåg när vi gick i 0an och vi skulle måla en bild av vår framtid, vad målade jag?  Jo självklart jag som polis! Men det krävs ju så mycket utav en och jag vet inte om jag klarar det, som ni säkert förstår är det de fysiska jag snackar om, får bli hårdträning nu i 4-5 år isåfall. Klarar jag det?!


Nu ska jag mysa med david framför tvn :)

/Bb

känns skönt med fredag imorrn

Känns riktigt skönt med fredag imorrn faktiskt, veckan har gått hur fort som helst och det tackar vi för! :)
Nu borde jag egentligen sitta och verkligen råååplugga på redovisning vi ska ha imorrn,  eller som vi skulle haft imorrn. Fick reda på idag att eftersom vi ska ha Oh-bilder fick vi vänta tills torsda, och dum som man är väntar man ännu längre innan man börjar!  suck...

Efter skolan idag var jag och helen lite på stan och då passade vi på att köpa varsin vårjacka! :)




Nu ska jag kolla på ännu mera one tree hill, får aldrig nog av det! :D

/Bb

Jag är inte död agnes!!

Jag är inte död agnes!!
jag lever, men efter alla dina obesvarade sms och "klickning" när du ringt förstår jag att du tvivlar! Smsen har jag inte kunnat svara på för mina pengar på mobilen är slut och likaså mina gratissms. När du ringde förut dog batteriet innan jag lyckats få upp telefonen ordentligt!
Jag ber om ursäkt, men har inte haft någon möjlighet till att svara :/<3

Första dagen i skolan efter påsklovet idag. Hade bara en lektion sen skulle jag til Tandläkaren och orkade inte åka tillbaka för att sitta där och vänta i ca 3h. Direkt när jag kom hem runt halv12 somnade jag framför datorn med onetreehill, vaknade rung halv5, riktigt skönt! :) Imorrn har vi tema dag så de blir chill :)

/Bb


påsk firades tillsammans med..

Påsk firades tillsammans med massa vänner i Lyrsta,  blev inte dom vi tänkt med det blev bra tillslut. Först så satt vi i hamnen och där var det menningen att vi skulle grilla mm, men vi hade ingen grill. Så de gick mindre bra!  Men vi satt där iaf och drack gott och mycket skratt :)
runt 9 gick vi vidare till Dennis där vi äntligen fick grilla (y  riktigt hungrig var jag!  älskling som är grillmästare fixade köttet, mums vad gott det var :) Sen skulle alla andra vidare till Oskar, men jag david och anton ville inte gå dit så vi tänkte gå till Filip istället, dock fick han inte ta in mer folk så anton ringde efter skjuts och åkte hem och jag och älskliing gick till mig och kollade på tv en stund innan vi somnade :)

Idag fyller lillkusinen Samuel 6 år, så vi kom nyss hem därifrån.  Blev god mat och tårta!

vad händer ikväll?

/Bb

har inte gjort mycket idag..

Har inte gjort mycket idag, bara latat mig i solen :)  Tog först ut solstol men sen orkade jag inte sitta, uatn tog ut en "solsäng" skulle man nog kunna säga, somnade en liten stund. Riktigt skönt!


Sista avsnittet utav "Love och Rock 2" gick nyss på tvn, har följt serien lite smått. Och ganska löjligt men.. typ 15 tjejer som  "slåss" för en rockstjärna, Bret Michael tror jag han hette. Och självklart är alla tjejer pinnsmala, opererade bröst, läppar mm. Ser inte normala ut för 5 öre.


Här är två exempel på några som var med, är det så killar vill att man ska se ut?

/Bb


special edition

Igår blev det lite special edition sådär, 
kvällen började iaf med att Cozmo kom förbi en sväng, stor han börjar bli :) Sen grillade jag och älskliing, myys!
vid 8 tiden åkte vi upp till shabby, sen kom vi på en jättebra idé, vi sticker till festen i Hova!
sagt och gjort, 20 min senare satt vi i hans epa påväg emot hova, men ca 4 km från hova gick växellådan sönder (y Killarna puttade och jag styrde :D tog ett bra tag in till hova, där vi ställde oss vid statoil. Och försökte fixa skjuts hem eller någon som hade svets så vi kunde laga epan. Men icke, alla hade redan druckit eller kunde inte av andra orsaker. Ville ju helst inte väcka föräldrarna som skulle upp och jobba heller. Men iaf, vid runt 1 kom räddaren i nöden, FILIP BYHLEN!  jävlar va snällt av han :)  stort tack!
åkte ifrån shabby 21.20 kom hem ca 01,30 (y   lyckat!

Idag har jag och Agnes vart i skövde, köpte jacka och jeanstights och en liten överaskning till dejvid :)  trevligt har det vart!

nu ska jag bara ta det lungt resten av dagen, slappa framför tvn men david?

/Bb

kvällen räddades av agnes..

kvällen räddades ifrån datorn tack vare Agnes!
Åkte in till stan runt 7-8, åkte till hampe där agnes, victor, freddy och christian var, och självklart då Hampe. Där grillade vi lite smått, lyssna på kass musik, elda freddys hår, och hade de allmänt gött:) riktigt mysigt faktiskt, satt ute jättelänge! Hampe satt i t-shirt och shorts (y
riktigt sommarväder :) haha 
Jag, agnes och victor trallade hem runt halv 11-11. Sen sov jag hos henne. :)

Freddy:  vafaan är dehär extra starka eler?
Alla: nej, de är light
HAHA!

hoppas på en lika trevlig kväll idag med, fast med älskliing också<3

Tack för en skön kväll.


/Bb


kom nyss hem från mormor..

Kom nyss hem från mormor, har varit där sen kl 12 typ och firat både henne och mig :) Fick massa roliga saker och pengar!  Blev suuper god mat och god tårta som Lena gjort, hon är riktigt proffsig! Med alla småungar som var där fick jag fixa en liten  aktivitet, det blev att rida på mormors shetlandsponny.  Fick gå fram och tillbaka på grusvägen utanför hur länge som helst, aldrig blev de nöjda, men Wiskey blev mer än nöjd efter lite äpplen mm :)

Igår blev det bio med älskling, Fast and furiuos premiärer. Den var bra, men vin gjorde hela filmen, snyggare än någonsin! Efter bion gick vi till Mango och åt, jättegod mat!  och när vi kom till mariestad tog vi en sväng upp till Johannas kompis där de var några stycken, + johanna då såklart. Sen hem och mysa framför tvn:)
Tack för en underbar kväll älskliing, <3

skickat sms med agnes nu, och de verkar ha det jätteskönt!  :)  bra det, men jag vill allt ha hem dig snart!

/Bb





Grattis till miig!

Ja, idag fyller jag altså hela 17år. Känner mig dock inte ett piss äldre men iaf. Kunde knappt ha haft en bättre dag iaf!
Imorses fick jag presenter av mamma och pappa, blev massssssa nytt smink som verkligen behövdes, "flytta hemifrån" grejer och massa pengar, som också behövdes väldigt mycket just nu! av syster fick jag ännu mer flytta grejer:)
Känns skönt nu när man fått lite saker, har as snygg soffa som jag verkligen vill ha, ett fint soffbord, 3 stora hyllor, 1 stor garderob, bestick och glas, men jag har ju några år på mig att samla mer, men en bra bit på väg!

I skolan fick jag en present utav Jenny och Viccan, En feting påse med godiis, gaah! mumms, hur gott godiis som helst, bara favoriterna! tack så himla mycket för det, ni är underbara tjejer!<3

För en stund sen traskade farmor och farfar hem efter ett litet besök med tårta och kaffe, fick pengar och blommor! :) Hon är så söt min farmor, älskar verkligen henne, <3

Av David fick jag ju somsagt middag på resturang, premiären av fast and fursious och en massagegrej!  Och med massagegrej menar jag givetvis inte en dildo som ni kanske fick för er nu, utan till ryggen. Hur skön som helst är det, så den kommer användas mkt vill jag lova!
Tack allihop som gjort min dag, och tack för alla fina sms! <3

 

/Bb

datakunskapsprovet kunde ju gått bättre..

Datakunskapsprovet kunde ju gått bättre om man säger så, men aja.. får la G iaf hoppas jag.
Slutade lite tidigare idag eftersom jag blev klar med provet innan lektionen var slut. Vi gick och åt sen direkt ner och träna, jag och helen. Skönt som fasiken var det. Tog 2-bussen hem för en gångsskull.

Mamma står i köket och göra pizza,  onyttigt tänker ni då? eller hur?
Men nejdå, nyttig pizza, hur bra låter inte det? :)
Finns inget onyttigt alls på den faktiskt, gud vad jag ska moffa :) Haha nerå.

Jag och David har precis bokat biljetter till bion på fredag, fick hyffsat bra plats! :)

/Bb


RSS 2.0