^v~

har ingen lust att skriva något i nuläget, så därför kommer jag inte göra det.


^v~

Har läst på provet vi har på torsdag nu i en timme. Fattar verkligen ingenting, men det gör ingen annan i klassen heller, och då har jag en ganska smart klass. Det säger en hel del. Det vi har är alltså: Ekologi ca50 sidor. 30 fåglar, som vi inte ens vet hur dom ser ut, det ska vi checka själva, och sist men inte minst STENAR! flera olika sorters stenar och bergarter, och inte nog med det utan vi ska också kunna se vilka mineraler som finns i bergarten. Jag fattar inget


wellwell, tisdag imorgon. Sovmorgon till 11 men jag tänker vara snäll emot helen så jag åker in vid 7. Jag vet, jag är såååå snäll. Men det kan faktiskt vara ganska roande att sitta i cafeterian i flera timmar. Kanske får vi någon skymt av slappstjärten? hahahaha!


är jag trött eller?

/Bb

^v~

Igår åkte jag till david vid halv 6, han var själv hemma. Så vi passade på att laga supergod mat. Efter det kollade vi på film och tv, mys:)
Idag är det farsdag så vi hade ätit tårta här hemma, pappa fick presenter osv. Ikväll ska vi ( jag tror iaf jag orkar följa med) gå bort till farmor och farfar för att fira farfar. Annars har det inte hänt så mycket idag, har kollat på tv typ hela dagen. Men söndagar är bra slappisdagar :)

/Bb

^v~

Igår åkte jag till helen nästan direkt efter skolan. Vi gjorde oss iordning sen tog vi bussen till Jenny. Där vi var ca 20 tjejer som åt pizza. Vi skrattade, sjöng och hade det jättetrevligt!  Lite över 10 gick bussen ner till stationen som vi tog allihop. Sen Björnes! Halv 2 fick jag och helen nog och gick till torggrillen, sen vidare hem till david. David gick in och la sig nästan direkt så jag och helen kollade på tv med emil, somnade i soffan sen.. haha!  Men jag vaknade så då gick vi in och la oss :)

Idag åkte jag med helen och hennes pappa hem :)  snällt!

/Bb

^v~

Blev precis klar med allt jag måste göra varje morgon. Vet inte riktigt vad jag har glömt, för det är tjugo minuter kvar tills jag måste gå och jag försov mig en kvart? hm.. hoppas inte det är ngt allt för viktigt, men något måste det ju vara.

För en gångs skull vill jag faktiskt till skolan, fredag och det är alltid gött. + att om jag inte åker, så kommer jag inte hem och kan åka till helen! Alltid en hake :) jag hoppas också innerligt att agnes dyker upp hos jenny! ge mig kväll

/Bb


^v~


Han har sårat dig mer än du tycks förstå, även om han tog tillbaka allt som han har sagt, även om han grät och sa, jag har aldrig känt såhär, och även om han sa förlåt för allt som han har gjort, skulle det aldrig vara tillräckligt. För tro det eller ej du klarar dig. Han brände sina broar när han sa allt dedär. Du borde gå nu, för du är så mycket starkare än såhär, det har jag lärt mig nu.


^v~

Stannade hemma från skolan idag, för jag hade förbannat ont i huvudet - igen. Får alltid det när jag har massor att göra, när jag blir stressad. Och det har jag verkligen varit hela veckan så egentligen borde jag fattat efter så många år men nejdå, jag kör på som vanligt.

Ska snart ta bussen in till stan, till david. Vi ska kika på stan efter en present till Johanna sen går vi typ direkt till henne. :)

/Bb

^v~

Har tränat idag, det var grymt skönt. Men imorgon blir det ingen träning eftersom Johanna fyller år, då ska vi dit och fika. Blir trevligt.
Annars har jag inte gjort NÅGOT mer än att skriva historian, är klar nu och det är sjukt skönt. Många i klassen har inte ens börjat och jag är KLAR. Blev sammanlagt 6 sidor, men vet endå inte om jag fattat uppgift helt rätt men jag hoppas iaf på minst G. Men med G får jag faktiskt vara nöjd. Har endå inte lagt ner så mycket som jag borde gjort. Men har psykiatriprov på torsdag också som behöver läsas flera gånger om. Man hinner inte allt.

Nu ska jag äta efterlängtade nudlar, ska bli mums.


/Bb

^v~

Första skoldagen nu efter lovet, det kändes otroligt segt att gå upp. Trodde till en början att david skulle skämta med mig och ställa klockan på typ 3, det kändes inte som jag sovit alls länge. Men det var inget med det, det vara bara att gå upp.
Hade tre lektioner och fick sen reda på att vi fick skippa psykologin och psykiatrin och sluta efter matten, dvs kl 1. Sjukt skönt. Humöret som legat på botten hela dagen sköt nu upp i topp!
Efter skolan gick jag och helen först till vero moda, helen köpte en fin tunika? :) Sen vidare till gymmet. Tog verkligen slut på oss idag, båda två satt och skaka, precis som det ska vara! :)

Lilla skitungen Stina ska sova här i två nätter. Detta gör alltså att jag kommer vara ännu tröttare när jag ska gå till skolan, och ännu tröttare på kvällarna, haha!

Ska skriva historia nu, chao!

/Bb

RSS 2.0