.

hur kan en person som gjort mig så himla glad,
göra mig så ledsen på så kort tid?
du är inte dig själv

/Bb




köra =)

Kom precis hem, david ville ta en sväng i nya bilen så jag, han och pappa har vart ute en kort stund. Och förut fick jag också köra toyotan för första gången, den kändes jättestor men gick prima endå. Känner mig duktig :)

Skolan idag var faktiskt inget att hurra för, ganska tråkig faktiskt. Hände ingenting och engelskaprovet gick åt helvete. Som alla andra prov det senaste.. Jag som trodde jag var inne i en bra period. Men så känns det verkligen inte nu längre, måste ta tag i det.

/Bb


skövde

Haft en super trevlig dag med helen i skövde. Köpte ett par skor, två tights och en tröja :) Dock ingen jacka denna gång heller. Jag börjar få lite småpanik!
Haha men jag och helen kunde iaf underhålla oss bra på stationen i en timme, hahaha! så jäkla bäst äru :)

vet ni vad som står på schemat nu?  ONE THREE HILL<3

/Bb


lala :)

inte skrivit något i helgen, fy! 
I lördags pkte jag och davi in till stan för att träffa agnes och victor. Dom åt på grottan och sen gick vi till freddy. Efter det så åkte vi huxflux hem till mig, där vi alla 4 sov i husbilen. Lite senare kom också jocke och jessica en sväng :) roligt!

Sen ska jag kolla på Svenska hollywoodfruar,   melike!

nej, nu kallar farmville ;)

/Bb

helenis

Nu har jag kommit på vad helen gör på fritiden när ingen vet, mohaha

men seriöst är det inte jättelikt!?!? :o

 


puppies

Mamma och pappa är i Orsa nu med husbilen så jag och david är hundvakter. Ikväll ska vi äta gott och kolla på någon bra film :)

Jag är lite rastlös eftersom david inte kan underhålla mig med massa dåliga skämt, han är ute och byter däck på marcus bil. Såå.. däför tänkte jag få tummen ur och lägga upp bilder på valparna som viccan tjatat om :):)



är dom inte söt!a!?

blondes,

haft en riktig slappardag i skolan,  sovmorgon sen tre lektioner med filmer i olika slag. Och idrott då, men då spelade vi pingis, och vi var såå seriösa. haha

Nu sitter jag ännu en gång med färg inkletat, hoppas på bättre resultat denna gången, även om det ser sjukt för mycket brunt ut, än sålänge. 

brunettbecka klingar inte riktigt lika bra, jag trivs bäst i blont.
vad säger man, blondes have more fun?

/Bb


oth

One tree hill avsnitt 2, heeeeeeeeerregud säger jag.
Måste allt vara så dramatiskt?  fast det är ju det som gör att jag sitter helt fastklistrad framför datorn. Än sålänge måste jag säga att säsong 7 är riktigt bra, bättre än någonsin?

ge mig resten!

/Bb


hårfärgning

sitter med hårfärg inkletat i hela håret, hoppas på bra resultat. Även om jag är lite skeptiskt nyss när jag såg mig själv i spegeln...  vi får se hur detta slutar, kommer förmodligen ångra mig efteråt, vore inte första gången.

/Bb

skola

Sitter i skolan och jobbar med olika cancer typer. Eller jobbar, vi ska vara klara kvart i elva och jag är redan klar, så nu får vi nästan allihop sitta här och göra ingenting, bara för att vi inte ens får lämna i det nu, haha ?

Igår var jag hemma från skolan pga att jag hade så sjukt ont i huvet, vaknade till liv igen kl 3 så kunde jag äntligen gå upp (y inte kul..
Åkte iaf in till stan på kvällen och jag och david gick på bio, flickan som lekte med elden. Den var bra men tyckte slutet var lite flummigt.. kanske ska läsa boken, då kanske man förstår mer. Vi hade iaf 43 månader igår och därför myste vi till det lite extra. :)

sen ska jag hem och plugga.. 0/5

/Bb

nyheter!





Min första hiss kommer faktiskt att bli dehär,  att jag följt strömmen och börjat med hiss och diss. Får se hur mycket jag använder det :)



Min första diss kommer absolut gå till alla PJ där ute. Det är sjukt fult och jag fattar inte ens anledningen till att ha massa snoddar runt benen!? Nej, lägg ner direkt.. tror knappt någon tycker det är snyggt alls. För er som inte vet så är PJ ( partille johnny ) en speciell stil. 

 


sophia

någon mer än jag som tycker Sophia Bush är sjukt snygg !?


.

det finns sex miljarder människor i världen,
sex miljarder själar..
men ibland, är allt du behöver bara en


Söndag , jobb

Gick upp ca halv 10 idag. Åt frukost med david sen åkte jag direkt och jobbade i ca 4 h. Var nästan inget att städa så det gick snabbt :)

Nu ska jag först antagligen följa med mamma och pappa till sätra en sväng, sen ska jag inte till stan med älskling :)  vill hyra film och så ikv. Vi får se om jag lyckas!

/Bb

Lördag!

Blev en lugn lördag, det kom hit ett par ifrån gbg som köpte Valter.  Så nu finns det bara två småttingar kvar, och den ena är vår och den andra åker inte förrens andra oktober. Känns bra :)

Det är skördefest nästan överallt häromkring i helgen och igår var det den årliga spökrundan. Det var sjuuuukt mycket folk och vi fick vänta i ca 1 h innan det var vår tur att bli skrämda! Måste säga att det lyckades riktigt ordentligt, själva spökrundan. Alla var så himla engagerade och det var jätte roligt. Dom hade verkligen lagt ner arbete på det iår, och inte bara ställt ut sig runt vägen. De hade b la ställt upp "grottgångar" där man fick gå igenom, utan att se nästan ngt alls. Sen i slutet hade de gjort ungefär som Gasten på liseberg, inne i en lada kan man säga. Och alla hade de sminkat/ klätt ut sig jättebra.
Småbarnen vart jätterädda, hahaha :)  det var säkert omkring 15 spöken under hela rundan, jättebra!

/Bb

Kanonfredag!

I fredags åkte jag först med mamma till veterinären med valparna. De skulle chippas, vaccineras och besiktias. Allt gick galant!
Efter det kom helen hit och vi handlade massa gott till kvällen, sen bar det av till sjötorp. Där vi ställde husbilen som vi skulle sova i. Det var jag david shabby och helen som var där, vi grillade och hade superkul! Kvällen gåår bara inte förklara, den måste upplevas. Sjukt roligt hade jag iaf, kommer aldrig glömma :D haha eller? :o

TAAACK! :D

/Bb

skövde

Kom nyss hem från skövde, hittade absolut inga skor någonstans som föll mig i smaken. Ingen jacka heller för den delen..
Köpte bara två tröjor, en vit baströja och en stickad lite längre. Blev väl nöjd med det men hade velat kolla i mer affärer än vad som hans med. 

trött på att komma i andra hand hela tiden,
men det har alltid vart så och antar att det alltid kommer vara så..

/Bb

efterlyst

Kollar på efterlyst nu, och vilken idiot själ sveriges största husbil?! Lätt att komma undan med den, inte bara att köra iväg direkt ;) haha, vissa är så himla puckade.
Fast jag kanske inte ska säga för mycket, för tänk om dom inte hittar den ?!  då kanske dom har löst allt på ett bra sätt och helt plötsligt är dom flera miljoner rikare !?


dock inte denna, den som blev stulen var MYCKET större ;)

/Bb

One tree hill, tillbaka!

SÄSONG 7, ÄNTLIGEN!

Nu ska jag kolla första avsnittet av nya säsongen. :D


Astrid åker.. :(

Ska snart pallra mig iväg till bussen som går om ca 25 min. Men först ska jag ägna en kvart åt att krama Astrid hur mycket som helst. Hon åker till Norge idag och vi kommer förmodligen aldrig mer se den lilla sötingen.. Usch, kommer bli hemskt när de andra åker också.. jag vill inte längre. :(

tomrum
/Bb

hatar läxor

fy vilken skoldag, ni som tycker att vi i skolan har det så himla bra har nog glömt mycket utav gymnasietiden. Att gå upp halv 6 varje dag, sluta 15.20 varje dag. Och inte nog med det, tusen läxor åker samtidigt ner i väskan så vi inte ska sitta och inte ha något att göra.. Nech, vi ska sitta i minst 2 timmar till.
Lärare kan också vara konstiga, vissa tror att deras ämne är vår favoritsyssla.

-Svenska/ Engelska lärare som tror att det enda vi gör hemma är att läsa böcker eller kolla på engelska filmer med engelsktext?
-Naturlärare som tror att vi går runt hemma och glor på löv som vi sen lägger på minnet?
-Mattelärare som tror att vi älskar matte och VILL få matteläxa hem ?

vafan!?  skulle vi ens försökt nå upp till era förväntningar hade vi kunnat säga hejdå till all fritid överhuvudtaget.

jaja, nu ska jag plugga. -.-'

/Bb

läxor, prov

Har precis gjort klart min psykatriuppsats. Fattar egentligen noll och ingenting men försöka måste jag iaf, det är svårt. Att veta varför folk hör röster, ser saker, skär sig osv är inte alltid lätt att förstå sig på. Har bara spykiatri nu i höst så får försöka göra det bästa utav det, för det är faktiskt väldigt intressant! 

Nu när uppsatsen är klar ska jag börja med naturen vi har prov på. Usch, har ingen tid till något annat känns det som. Vill egentligen bara sova bort hela dagen, är så sjuk trött.

ska försöka blir klar nu,


/Bb

helgen again

Ännu en helg med dålig uppdatering, men det blir lätt så. På helgerna har man mycket annat roligt för sig :)

I fredag blev det ännu en toppenkväll hos Freddy. Ungefär samma gäng som förra gången, + - några. Tack Freddy och alla andra :D

I lördags åkte jag och david till lyrsta halv 1. Sen gjorde vi inte så mycket alls egentligen vara kollade på film och tog det lungt. Sen vid 5 åkte jag david marcus jennifer och felicia till Sätra där mamma pappa och viktor var med husbilen och fiskade. Vi grillade och hade det mysigt, husbilen fungerar riktigt bra! Blir bra nästa sommar! :D

Idag vaknade jag runt kl 11, gick upp åt frulle och duschade. Sen åkte david, så jag dök ner i alla läxor och provläsning jag var tvungen att göra idag.  Gick bra, har läst igenom allt ett par gånger nu. Måste öva på löven också -.-'  låter det roligt ? 

Ikväll blir det massa mys hemma hos Jenny med Helen, Vi ska basta och kolla på en bra film. Sen sover vi där också. Ska bli roligt men en kväll med er, saknar helen har jag gjort också! :D



Killarna hade sagostund också, söta :)

/Bb

fredagsmys

Seg skoldag som fan, men var helt okej endå. Fick tillbaka vår historiauppgift som typ ingen i klassen fatta, men gick förvånadsvärt bra, eller det gick suuper, MVG.  Riktigt nöjd faktiskt, nu ska jag bara försöka sätta bra poäng på provet om två veckor, börja öva nu?  naaaeee..

Cozmo är här nu också, de leker som tokar därute, alla sex. Småttingarna kollar mest men nu har de faktiskt upptäckt att han inte är farlig alls ;)

Ska in till stan senare så ska jag och david gå till Freddy. Blir nog toppen, där kommer också Agnes, Victor, Hampe mfl vara. (Y)

/Bb

david

Nu är min mage full utav god mat. David som vanligt som fick göra allt, jag gillar att bli bortskämd!  Har haft så himla ont i huvet hela dagen så när jag kom hem hit somnade jag som en stock efter att ha tagit två alvedon. Så något pluggande kan jag inte påstå att det blivit, läst igenom engelskan bara.. fy! Nu blir det fullt i helgen istället.. :(

Snart ska vi med Johanna till Rattugglan och köpa godis. Mums!







Sitter vid davids dator och han så himla mycket bilder som jag aldrig sett skymten utav! Så jag la upp några som har bra minnen med sig och som jag aldrig glömmer! :)

/Bb


skolan!

Sitter i skolan nu och har hål. Sjukt tråkigt, men jag och julia passar på att göra klart massa arbeten. Skönt att få de gjort också faktiskt :) Har vart en slapp dag annars, typ inte gjort ngt alls. Men allt har varit mycket tråkigare idag för helen är sjuk, hoppas hon kommer imorgon.

Ska till David sen efter skolan, göra massa läxor och öva på prov. Hinner jag ska jag också ta en fika med Agnes, men måste säga att det kan bli svårt att hinna med.

Nu ska jag ut och kika vad dom andra gör i cafeterian, hoppas på kortspel!

/Bb

lady eller lord gaga?

Är det bara jag som vart ute och seglat den senaste tiden, eller har ni också missat att Lady gaga är hermafrodit, två könad? Fick höra det i skolan idag och jag var snabb med att kika runt via internet, där det stog att det troligtvis var så, men jag vet inte riktigt. Det är många bilder och videoklipp ute på vift just nu och när jag kollade såg det verkligen ut att vara sant.
Men som vi alla vet så ääääälskar media att sprida skit och tracka kändiar, och man kan inte ens tro på 75% utav allt de skriver/säger. Så, är det bara ett Pr-trick eller hur står det egentligen till?  Dock verkar det ganska konstigt eftersom hon redan är en känd artist som bara blir mer och mer omtyckt. Rykten finns också att hon var kille men sedan opererade sig till kvinna, huh.. vad stämmer egentligen!?
Om det nu är så att det är sant, hur påverkas ni utav det?  Anledningen till att de flesta förmodligen är skrajja är väl för att de knappt vet någon om det, det gör iallafall inte jag. Men för min egen del påverkar inte dehär det minsta..Men nyfiken är jag ju, det är inget att dölja. Så ni vill iallafall jag vet sanningen om detta rykte.

LADY GAGA:
– Det är ingenting jag skäms över, det är bara att jag inte går och berättar för alla om det. Ja, jag har både ett manligt och ett kvinnligt könsorgan, men jag betraktar mig själv som kvinna. Det är bara en liten snopp och den påverkar inte mitt liv mycket. Jag är sexig. Jag är het. Jag har både snopp och snippa. Big deal.

om det nu är hon som sagt detta vet jag inte, och utalar mig inte om det. Ni vet hur media är....




/Bb

mysdagar

Igår blev det en riktig slappar dag. Både jag och david var sjuka så vi låg mest i sängen hela dagen. Vi hyrde film och köpte massa godis också, mums. Filmen sög men godiset var prima!

Stannade hemma från skolan idag för att min hosta ska lugna ner sig lite, känns inge bra att sitta i klassrummet och hosta ner alla andra. Men imorgon ska jag nog gå iaf, måste ju hålla prutten sällskap på vår sovmorgon :)!

Ska åka in till david lite senare, han har lovat mig att laga god mat och kolla på bra film. En mysdag till alltså, vem säger nej?

/Bb


fredag -

Igår åkte jag med Helen hem, vi åt taco och gjorde oss iordning. Sen åkte vi till Julia, där vi va hela kvällen och hade party. Kom sjuuuukt mycket folk så slutade med att polisen kom, när julia inte fick ut alla som inte var bjudna. Tycker kvällen var super om man tar bort det sista. Konstigt nog gick ingenting sönder och ingen var för full eller odräglig, tycker jag var riktigt bra. Brukar alltid vara några/nåra som förstör.

Jag och Helen sov hos Julia, jag somna som en stock.  Städade på morgonen, sen åkte jag vidare för att fira moster som fyllt 45.
Tack Juliaaaa! :D


Nu ska jag myysa med min älskling :)

/bb


killar bättre än tjejer ?!

Dehär har egentligen inget med mig att göra, men jag blir så otroligt irriterad på vissa personer. Ex Killar som tror de själva är så himla snygga och sen sitter med sina killkompisar och snackar massa bullshit om jättefina tjejer, som enligt dom är äckliga, fula, slampiga osv.. Har tanken aldrig lagit er att alla tycker olika och att ni troligtvis inte är snygga i andras ögon än era egna?  Vi tjejer är experter på dehär med skitsnack, det är en de utav vår vardag. Men killar, ni är inte dåliga ni heller.. så jag säger som de flesta säger till tjejerna;   Håll käften!
..och sprid inte ut massa skit om mina vänner.   Du har gjort mig så jävla förbannad men vet du vad!?  jag tänker vara bättre än du och inte styla med att jag tycker du är ful som as.

/Bb


Lilla Felicia!

Nu har det som förra gången tagit några dagar innan jag skriver. Vet inte vad det är med mig, får bli skärpning!

Skolan har rullat på som vanligt, sommarlovet känns som evighetersen och rutinerna har kommit igång ordentligen. Faktiskt riktigt skönt, men visst saknar man friheten!
Har inte gjort mycket idag, hade nollning för ettorna, men vi var nog snällast av alla. Tycker allt har gått till överdrift med massa elakheter som de själva aldrig skulle tänka tanken på att göra själva. Dåligt! 

På fredag blire feting fest hos julle, vadå längtar?  nech då ;)

Jennifer och Marcus var här idag med Felicia, herregud vilken sötnos. Hon ska skämmas bort riktigt ordentligt! :)

/Bb

RSS 2.0