torsdag och fredag

Nuså,  nu har jag solat i ca 1h och har blivit liiite färg :)

I torsdags blev det en toppen kväll med helen och david. Lite senare kom också Shabby, anton och pontus. Vi lagade taco och drack gott. Vi fick varsin sås ;D  dregel.
Vi åkte också ner och satte oss lite vid hamnen, och innan vi vet ordet av simmar vi med kläderna på i kanalen. sjukt skönt var det :)
runt kl 12 fick helen ett sms utav linda, där de stog att Jackson var död. Vi sprang båda typ direkt till datorn och michael jackson rullade enda fram till kl 3. Och när vi gick in och la oss, satte jag på tvn och började sappa lite, då sa helen -"tänk om det skulle va ngt på tvn nu" och en klick senare så kom det upp en dokumentär, där vi såg hur hans kropp kom i en helikopter och överfördes till en likbil LIVE!  usch, de var hemskt.

Men iaf, kvällen var sjukt bra!





Ifredag åkte helen hem runt kl 12. Och vid 4 kom jag till henne :)  Vi hyrde en film, patology elr ngt sånt. helt sjuk film. OCh såklart köpte vi cola och chips. Satt på bygget och hade trevligt hela kvällen :)

ikväll ska jag och david till oskar som fyllde igår, grattis grattis! :)

/Bb

RIP Michael Jackson, - king of pop

Igår vid 21.21 (svensk tid) avled Michael Jackson utav hjärtstillestånd.


Det sägs att Michael Jackson älskade Peter Pan. Liksom den lille pojken i sagan ville Michael Jackson aldrig bli vuxen och kände sig bara trygg när han stod på en scen.

Men stor blev han - när pophistorien skrivs kommer ett stort kapitel att handla om Michael Jackson.

Glöm för ett ögonblick skvallerrubrikerna om syrgastältet han uppgavs sova i för att leva längre, hudsjukdomen och plastikoperationerna som gjorde honom allt vitare, djurparken på Neverland och alla barn han omgav sig med och vilket senare ledde till en plågsam rättegång.

Tänk er i stället för ett ögonblick en värld utan Michael Jackson och allt det som kommer att bli Michael Jacksons arv i musikhistorien.

Med Elvis Presley fick rockmusiken hjärta, Beatles gav den hjärna och Bob Dylan litterära ambitioner. Men det var Michael Jackson som blev den störste popstjärnan världen har skådat.


Andra har haft större hits, gjort bättre album och mer framgångsrika turnéer.

Men när Michael Jackson stod i demonproducenten Quincy Jones studio redo att erövra världen med två av pophistoriens bästa skivor, "Off the wall" (1979) och "Thriller" (1982) gick han i bräschen för det vi alla i dag tar för givet.


Efter att ha sett Michael Jackson dansa sin Moonwalk för första gången på skivbolaget Motowns 25-årsjubileum 1983 fick alla andra artister gå hem och börja lära sig dansa på scen. Det räckte inte längre att stå still framför en mikrofon.


Sedan Michael Jackson släppt hela sju singlar från "Thriller" - världens mest sålda popalbum någonsin -efter en enorm marknadsföringssatsning tvingades skivindustrin på allvar bli en kommersiell verksamhet för första gången.

Och när Michael Jackson som förste svarta artist släpptes in på nystartade musikvideokanalen MTV med videon till singeln "Beat it" 1982 blev popmusik en visuell konstform med musikvideor som någonting självklart.

Saker vi i dag tar för givna drev igenom av en artist som förändrade musikhistorien på ett sätt vi kanske inte kan förstå i dag.

Och då har vi knappt börjat pratat om musiken.

Han var barnstjärnan som bröt sig loss från Jackson 5 och lyckades på egna ben.

Fostrad i skivbolaget Motowns legendariska hitfabrik fick Michael Jackson med sig arbetsdisciplin och höga krav i modersmjölken.


Skivinspelningarna tog ofta flera år, men det som till slut släpptes på skiva höll alltid högsta klass under guldåren som egentligen varade från 1979 till 1991.

Albumet "Off the wall" från 1979 var en försmak av Michael Jackson obändiga vilja att kombinera modern (svart) r'n'b med (vit) popmusik, något som fullbordades på "Thriller", 1982.

Och även om uppföljaren "Bad" (1987) sålde tiotals miljoner och "Dangerous" fyra år senare genererade massor av hitlåtar blev Michael Jackson offer för sin egen framgång.


Det fanns förstås ingen möjlighet att upprepa försäljningssiffrorna på uppemot 50 miljoner exemplar från "Thriller" och rubrikerna började handla om andra saker. Som inte hade med musiken att göra.


Musikkritikern Anthony DeCurtis på Rolling Stone har kanske formulerat det bäst när han en gång sade att Michael Jackson framstod som lillgammal när han var en liten pojke och slog igenom med Jackson 5 som tioåring, men på något märkligt sätt blev yngre och yngre i ju äldre han blev. Och hellre ville umgås med barn.


Kanske är det nyckeln till att förstå hur det kunde gå som det gjorde för Michael Jackson.

Budet om Michael Jacksons död kommer som en överraskning, men är inte någon chock. Comebackplanerna på 50 konserter i London var för mycket för en person som uppenbarligen inte var i form.


Nu kan skvallerrubrikerna börjar klinga av. Om ett tag finns bara musiken kvar. Det är så vi bör minnas Michael Jackson - the king of pop.



iaf jag, kommer aldrig någonsin glömma denna otroligt begåvade människa. Och även om ni vill det eller inte, så kommer han alltid att finnas i alla hjärtan. Alla har vi någongång dansat, sjungit med till någon av hans låtar. Han är kungen och kommer alltid att vara..


Hejdå Michael<3

/Bb


sommmmar

Idag när jag kom till jobbet så fick jag till min stoooora glädje se att det bara var 3 rum, varav ett bara var tillsyn. Gick på 2,5h och kom hem tidigt för att äntligen kunna njuta lite av solen! Låg inte länge men lite iaf. Och nu är jag nyduschad och sitter och lyssnar på go sommarmusik, för ikväll kommer prutten hit och vi ska laga taco, dricka gott mm. Sen tar jag ut datorn och mina högtalare på altanen, blir perfa! Ska nog ta en sväng ner till minigolfen så att jag kan vinna och kvällen blir räddad :D Haha nej, jag suger på golf så jag kommer nog bli sur och ge fan i att spela istället. Men, hur sur kan man vara när jag äntligen får träffa helen efter 2 veckor ?;o  inte sur alls, för hon är tjejen som alltid kan få en att lé. Inte många som har den förmågan :)


och vet ni vad!?  Agnes sa att hon skulle köpa med en napp ifrån liseberg, dreeegel på det. :D

nu kommer helen snart, så jag ska kila. Bilder kommer imorgon =)

/Bb

mysig dag

Cyklade till 7-8an förut och där väntade älskling för vi skulle fiska. fick tyvär inget alls, mer än två små napp. Fiskjävlar. Sen har vi ätit pizza, spelat minigolf mm, har vart en mysig dag :)
Ringde pappa förut, de är ute me båten tills fredag. De satt och hade de riktigt bra, blir allt lite avis! Nästa gång ska jag försöka följa med :)

Jag och david har också lekt med massa ballonger, david fick till en fin hund och jag en blomma, riktigt duktiga är vi! :D   ( det är inte så lätt som det ser ut!! )

min blomma =)

davids pudel =)


david fiskar =)


Ringde farmor nyss, de är i Mora och hälsar på någon där, hade tydligen jätte trevligt. Badade bubbelbad mm =) 
Nu när de är bortresta får mamma sköta hennes blommor, men nu när mamma är borta så får jag sköta allihop. Även nere vid kyrkogåren. Men det går ganska bra, men sjuuukt mycket blommor överallt som man inte tänker på.

/Bb

mitt stora tomrum

Förut kom jag på en tanke, att jag skulle gå in på några hamla sidor, som jag inte vart inne på på jättelänge.  Bla blev Kamrat och Lunarstrom. Väl inne på lunarstorm kollade jag runt lite på kompisars gamla lunarsidor, riktigt roligt att se hur folk har förändrats.
Men sen kom jag tillslut in på namnet " Antibiotiqa_ ", och hela min mage bara vred sig, ;s
Stefanie, min stefanie..

känns verkligen som tusen årsen du och jag var bästa vänner, vi var oskiljaktiga, avslutade varandra meningar och inget behövde förklaras utan vi visste redan vad de andra ville, menade och ja allt. Jag är så otroligt ledsen att det har blivit såhär, att jag inte fanns där när du behövde mig som mest. Vi splittrades i slutet utav 7an , och de blev aldrig samma sak igen, och när du behövde mig och jag dig fanns vi inte där längre.. Jag kommer så himla väl ihåg första gången jag såg dig, det var i ditt eget kök och jag hade tjatat på pappa för att han skulle gå över till Fredrik och prata om något, bara för att få se min nya granne som jag hade hört skulle bo där nu. Du vet hur mitt första intryck av dig var, och det andra var inte mycket bättre. Det var när vi var ute och gick runt spåret, och när vi satte oss på en sten mitt i allt, och du börjare bröööla. Jag trodde jag skulle döö, vad i helsike gör tjejen?! Men just att göra såna där saker, är så mycket stefanie man kan komma. Vi har otroliga minnen som iaf jag håller på att glömma, ;( om jag bara kunde få kontakt med dig där du är nu, vilket jag inte har någon aning om. Jag vet bara vad du sa till mig det sista du sa innan du åkte, och jag hoppas inte du fortf är där. Jag vill prata med dig, för jag saknar dig så himla mycket, och de gör verkligen ont att den stefanie jag saknar inte finns mera.. Den tjejen med jeans med blå manchester nere vid vaderna, det blåa linnet, fjärilhasbandet och dedär lite guldblonda håret, hon finns inte mera. Och inte den rebecka som du kommer ihåg mig, vi finns inte mer.
om jag bara fick chansen, skulle jag göra så mycket osagt och så mycket ogjort.

/Bb


jobbjobbjobb..

Jobbat idag också,  skulle egentligen bara jobbat Torsdag denna veckan men det blev även måndag, tisdag och onsdag som står/stog på schemat. Det jobbigaste med alltihop är att gå upp ur sängen på morgonen. Det är ju endå sommarlov så lite tar det allt emot ska jag säga. Men tänka sig imorgon får jag lite sovmorgon, jag börjar inte förens kl 9 ;)  haha
Har iaf helgen att se fram emot, för på fredag åker jag, helen mfl ut till brommö och sover i tält där. Blir nog kul, och vaarmt hoppas vi på!  jag hoppas också att mycket folk vill joina oss ut dit, så åk dit nu allihop!

Igår hade jag och david 40 månader tsm, dvs 3 år 4 månader. Träffades dock inget på hela dagen, så får pussa massa extra på honom när han kommer sen :)
Han och pappa håller på att lacka davids båt. Riktig pärla kommer den att bli, han är duktig min david :)

/Bb

.

du är för fin för det trash du gillar, sluta kasta pärlor åt svin.


livet leker

Kom nyss hem från Sjötorp, har vart där sen jag kom hem från jobbet kl 4. Vi har fiskat, åkt massor båt, ätit sik, köpt lotter mm. Typ allt som finns att göra där, lärde mig också att åka davids båt helt själv. Han måste tyckt att jag var väldigt duktig eftersom han gick med på att jag får ta den själv ut till ngn ö med mina tjejer! :D vilka är på? iaf jaaaaaaaaag! :D  

Jobbade idag också, gick superbra. Det var bara jag och Ellen idag men det gick. Det var 8 rum + allt vanligt, trappor, toaletter, resturangen mm. Går faktiskt mycket bättre än jag trott, ibland är det tillochmed riktigt roligt :)

Igår var det midsommar, måste säga att det nog var den bästa midsommaren hitills.  Kl 2 kom Marie och Mikael hem till oss och åt potatis md den klassiska sillen, mums! Vi hade väldigt trevligt, och runt kl 5 åkte vi allihop upp till Norrkvarn där de tog drinkar, öl mm. Jag fick dock bara vara provsmakare ;) Sen hem igen och grillade, tog hot shot mm. AS gott! tog inte kort men sjukt snygga var dom shotarna, måste jag bjuda på, på min och agnes vinkväll vi ska ha snart, tror allt det finns till 2 st kvar :)  Jag och david tog också en snabb sväng till Slättevalla för att hälsa på där lite, trevligt där också. :)  Jättebra kväll och dag!

Imorgon åker vi ut med båten och jag ska soooooooola järnet,  om det nu blir sol förståss.

/Bb

E! - entertainment

Har inget att göra så tänkte därför göra lite reklam för den tvkanalen som alltid står på i mitt rum, nämnligen E! Det finns massor utav bra realityserier som jag alltid följer, har sett de flesta avsnitt säkert 5-10 gånger. Jag älskart!

1. Favoriten -  Girls of the playboy mansion 



2. Victoria silvstedt My perfect life
 

3. Candygirls



4. Pam, a girl on the loose



5. Dr 90210


6. Även denna är er favorit -  Keeping up with the Kardashians





Gosh, nu vill jag klicka på kanalen med en gång! Nej juste, den är ju redan på här breve mig ;) Tråkigt nog är Girls of the playboy mansion inne på sin absolut sista sesong, de bor ju inte ens kvar hos Hef nu. Men istället kommer jag hälsa Kendra - the real life väldigt välkommet den 21 juni :) Kendra är en utav tjejerna som flyttat ifrån Hef och nu startat en egen serie :)

fy satan vilket tråkigt, onödigt inlägg.     Godnatt!

/Bb


midsommar.

Kom hem från stan för en stund sen, har vart där och kolla efter ett par byxor, men hittade inga som föll mig i smaken. Handlade också massa mat tills imorrn, midsommar!  Tror inte det händer så mycket då för min och davids del, ska hjälpa mamma att göra en liten midsommarstång, fint :)  Och på kvällen ska vi nog vara hemma och äta gott, dricka lite gott och umgås. Kommer nog lite gäster hit också, så det blir nog kul.  Hoppas även att det händer ngt i lyrsta/sjötorp som kanske är värt att åka en stund till :)

Ska jobba hela helgen nu, så det blir en lugn helg. Men jobbar ju bara i snitt 3 timmar varje dag, så det finns mycket tid över till annat också, hoppas på att få träffa mina flickor snart. Det får inte bli en sommar utan er, så är det bara. Fick idkortet idag, såg helt förjävlig ut, så hoppas inte behöva visa upp det mer än nödvändigt.

Viktor har köpt massa sånna dära låånga balonger som man kan göra figurer utav. Förut visade jag mina stora talanger och gjorde ett svärd, dock måste mina talanger fortf massa övning. Hoppas på att ngt jag gör nu kommer bli bra så kanske det kommer upp en bild :)

/Bb

jobb :)

Klockan ringde kl 7 imorses, då var det bara att gå upp, ta en macka, borsta tänderna och cykla iväg ner till hamnen. Där jag david och malin hjälptes åt att städa, vi åkte också till Sjötorp och städade där. Gick bra, ganska soft måste jag säga, om man jämnför med förra sommarjobbet, detta är himelen isåfall. Jag och david kom också underfull med att genom att han ringde Malin (chefen) och kollade lite jobb åt mig, för att vara snäll så förlorade han ca 8 000 kr. känner mig så elak, eftersom jag nu fick massor utav hans jobb som han skulle haft + norrkvarn. Menmen, jag ska allt skämma bort honom riktigt ordentligt som tack:)

Nu går snart bussen in till stan, där väntar agnes på stationen och vi ska ta en sallad någonstans, förmodligen mumma som vanligt :) Sen ska vi också slinga hons hår, kommer nog bli bra!

Imorrn ska jag jobba igen, fast denna gången på norrkvarn :)   cashfloow

/Bb

minigolf på bäcken

har precis moffat i mig massa strips :o  mums vad gott!
Har vart och spelat minigolf på bäcken idag, gick väl sådär kan man väl säga.. kom näst sist, av 5 pers.. haha!  Mina golfegenskaper visar sig ännu en gång ;( dock var jag inte långt efter tredjeplatsen.

Var också på möte med skarab.städ förut, fick schemat, anställningspapprena osv. Schemat börjar gälla på torsdag, men börjar inte förns på Lördag, tråkigt att jobba midsommar helgen, vi som planerat lite att åka ut på sjön, men det får bli ngn snnan dag. Hoppas bara att gänget beslutar att stanna på land så att jag fortf kan vara med och fira lite :) fett med cash att jobba denna helgen också, det gillar vi ju såklart! 

Jag är glad över att mitt och davids förhållande är så pass starkt som det faktiskt är, vi hade en svacka för något år sen då allt bara kändes piss men vi tog oss igenom den och det är jag så himla glad för. Jag vill aldrig att du lämnar mig, utan dig vet jag inte vad jag gör, du har blivit mitt liv.
I stunder som denna tänker man tanken på att det faktiskt finns ett slut på allting, även det som ena dagen verkat sälvklart. Det får inte hända oss älskling lova mig det.. ?


/Bb

lala

Igår blev det en väldigt lugn dag, vi grillade lite senare mm.  mysigt!
Idag har också vart en väldigt lugn dag, satt ute i solen i ca 1 h,  får passa på när det väl är sol! Sen åkte jag mamma pappa och viktor in till stan och kollade på massa båtar i hamnen, :) kollade  bl a på en sån vi vill köpa, hoppas vi gör det! Sen åt vi ävn pizza på viking, mumma!
David pappa och viktor har precis vart nere med gummibåten och testat den, den funkade bra! (y


Imorrn ska jag och dejvid åka till Moholm halv 1 för att träffa alla chefer, ta idkort och få schemat och sådär till jobbet i sommar, ska bli roligt =)

Nu ska jag sitta vid datorn och tröka ännuu meeraa :)

/Bb

student!

Igår firades min syster och kusin sin student hemma hos min moster, jag mamma pappa och viktor åkte dit tidigt och hjälpte till med att fixa allt. Jag skärde upp all frukt mm till exotiskabrickan vi skulle bjuda på mm. Sen tog vi emot dem nere vid holmen, tråkigt att det regnade men de verkade hyffsat glada endå! :) Fina presenter, blommor mm fick dom, dom var nog helnöjda!
 


Lena gjorde tårtan :)




Senare på kvällen när vi kom hem runt kl 7, såg vi att Inez satt på trappan, hon hade varit ute i mer än 7 timmar helt själv, stackars :(  men tur att hon inte gick någonstans.
Vi traskade senare bort till Adam en liten sväng där killarna mumsade i sig tårta, och sen bar det av till Dennis, riktigt trevlig kväll, roligast på länge!  väldigt kul att träffa alla lyrstabor igen, var ett bra tag sen! :)


Här har vi "blå finkel", innehåller är okänt men 10 liter drack upp.  Vilket betyder, - alla var på topp! (y)




Här har vi självaste studenten!  Grattis som fasiken syssling :)



Sjukt bra dag, tack allihop.
Speciellt min solstråla Hanna!<3

/Bb

beachparty och skolavsutning

Hade ingen skola igår, utan vi fick gå så fort vi hade städat ur skåpen, skönt ! Ja och helen tog tåget hem till henne där vi kollade lite på tv, sen började göra i ordning oss, trots att vi hade ca 4 h på oss så hann vi inte klart och det blev väldigt stressigt den sista halvtimmen. Men tillslut satt vi på bussen påväg mot en suuper bra kväll !
Hos Erika köpte vi två familjepizzor och delade på, vi var 7 st. Så de blev en halv kvar. Vi spelade något jääteroligt kortspel och lite senare ägde vi allihop på singstar! När vi var på topp började vi går ner emot holmen, tog mer än 1 h, det säger ganska mycket (y 
Väl där dansade vi röven av oss och hade superkul!




Tack allihop!



Idag vaknade jag och helen på bygget utav våra telefoner som vi hade ställt alarm på. jääääävligt segt var det!  Men vi duschade och gjorde iordning oss, sen tog vi tåget in. Hann inte ens äta frukost så vi samla ihop våra pengar och gick till oxen och köpte varsin färdigbaguette, krabba och vitlök tog vi båda två! Sen träffade vi alla flickor i skolan, alla var ungefär lika pigga som vi var. Fick betygen och sen ut och kolla på kören, dansarna mm. Och nu är det sommarlov! :)  guud äs igen, SOMMARLOV! herrejesus vad skönt! 



yes, you´r strong enough, to know..


/Bb

klassfest

Kom nyss hem från viktors klassfest!
Alla samlades i Norrqvarn och vi gick tipspromenad, jag kom iaf två (aa  och efter det korvgrillning. Var dock inte så himla roligt eftersom dom höll på att spela in götakanalfilmen bakom oss, och vi var tvugna att vara tysta största delen, men roligt att se iaf, vem vet, kanske syns något när filmen kommer? :)   Kul att jag i sommar ska städa deras hotellrum också, kanske får en skymt av ngn snygging, är Linus Wallgren med även i denna filmen? ;)

annars taggar jag som helsike inför imorgon, ska bli såååå roligt! :D

/Bb

skövde!

Dagen började med att jag och helen åkte in till skolan som vanligt med 7 bussen. Väl i skolan gick vi som vanligt för att byta om till idrotten som börjar 9.25, brukar alltid sitta och kolla på innebandyn som är varje tisdag morgon. Men dock inte denna veckan.. Så vi fick helt enkelt underhålla oss själva, med att göra olika saker med "lijanerna" och alla mattor, i hela 1 timme och ca 20 min fick vi vara där ute helt själv. Sen började resten av klassen strömma in och det blev fotboll.Skippade sista svenskalektionen då vi bara kollar på film och stack till Skövde direkt efter datan. Köpte en klänning och åt gott på Presto gjorde vi. :)
Snygga kommer vi vara imorrn prutten!

Nu ska det planeras inför morgondagen med helen på msn, har massor att bestämma. Allt ifrån kläder, skor till mat och bussar. Men det kommer bli kanon! Ännu kanonare nu när Agnes äntligen får träffa mina flickor, :)<3

/Bb

notebook

Har precis kollat på The Notebook. Jag har ju tydligen varit väldigt efter då nästan alla redan sett den för hur längesen som helst. Men idag fick jag tummen ur och kollade. Mysig film tycker jag, :)  Het klart värd att se!

har även fått reda på endel av mina betyg.

Medicin:  VG
Vård och Omsorg: VG
Samhäll: VG
Människan socialt o kulturellt : VG
Datakunskap: VG

Jävla samhäll

/Bb


Sjötorps dagarna!

Börjar med Lördag.  Blev en soft dag framför tvn tills typ kl 4. Då kom helen och plockade upp mig med moppen och vi drog till Sjötorp. Hade redan kört ner alla grejer med pappa så allt fanns där, täcke, kuddar och all dricka ;)  Vi började med att ta en sååå efterlängtad Coca cola float hos Hasse! mm, underbart!! Lite senare blev det också en pizza :) Började så småning om dricka lite, och kvällen blev kanon, underbart folk mm :) David vann 3pris i stävelkastning, kissepauser med prutten och hanna, kolla på luftballong, chilla, sjunga och myyycket mer!

Dagen därpå vaknade jag och helen av att vi vart sååå törstiga. Så vi gick upp och köpte varsin cola. Sen gick vi och köpte frukost hos Malte, huuur gott som helst! :D
Sen åkte vi maaaassa båt med Oskar, anton och David. Jag och helen åkte med Oskar och Anton och david själv :P Vi körde typ vattenkirg kan man säga, fast med båtarna. David förlorade :) Oskar åkte även wakeboard (?) , riktigt duktig! Jag och helen åkte hem ungefär vid halv 5. Efter en suuper bra dag!
Tack prutten för en rolig helg! <3


på topp?  Oooooh ja!

dagen efter (y)




/Bb


:)

Nyss hemkommen från sista fredagen i 1an, känns skönt! :)
Haft en super slapp dag idag, med lekar på matten och frågesport  på medicinen. Ingen samhäll idag heller för de var bara dom som behövde göra omprov som hade idag, och på mäsk och eng fikade vi. :)  Slutade ca halv 1!

Var ute en sväng också för att kolla hur det gick för alla Högelidare som hade Dreamschool idag också, gick mycket bra för dom. Pokalen kommer återvända till Högelid! :)

Idag är första dagen på hur länge som helst som jag bara ska vara hemma, ingen david eller något. Bara mig själv, tvn, datorn och mobilen. kuuul!?  nej!  Menmen, älskling kanske kommer och överaskar mig när han kommer hem sent ikväll. Han är nämnligen i Östersund idag! Ganska lång dagstur måste jag säga, 65 mil enkel resa (y

Nu ska jag klippa gräset, på vår emorna tomt vi har. -.-'

/Bb

sommarjobb!

Kom nyss hem från mitt lilla möte på skaraborgs städ. Visade sig att all min oro över hur jag ska klara mig i sommar utan pengar var helt onödigt. Fick nämnligen jobb i Norrqvarn och vissa veckor på hamntoaletterna, huuur bra som helst!  Skönt att det var i Lyrsta med så jag slipper åka buss in till stan varje dag som förra året. (y :)



Snart ska vi iväg till lillebrors klassfest, ska grilla lite korv och leka lite lekar. Blir nog trevligt, bara regnet håller sig undan! När vi senare kommer hem därifrån ska mamma färga mitt hår, tänkte välja en lite mer naturlig färg denna gången, vill inte ha sådär jätteblekt som de flesta andra har, dels för att alla andra har de och för att de inte känns naturligt, Och nu till sommarn så blekt mitt hår suuper mycket endå, tror det kan bli bra med några nyanser mörkare :)

/Bb


:)

Go skoldag idag, först hade vi prov i Mäsk, gick hyffsat tror jag. Var bara "vad tycker du" frågor som man skulle skriva en bra förklaring på. Sen mattelektionen körde vi bara lite lekar, och på datan redovisade vi vårt powerpointarbete. :)

Tog en god sallad på Mumma idag också, med agnes :)
Väl hemma åkte jag och david nästan direkt ut på våra cyklar och började den 7,2 km långa turen till Hajstorp. Trodde att det var inspelning idag utav götakanal filmen 3. Men inte sa nicke, vi började cykla hem igen, och fyyyyyfaaaan vilken motvind vi hade, har aldrig vart med om något värre!  7 km hur sakta som helst och man var tvungen att hålla i styret rejält för annars svängde de rejält eftersom det blåste så, :/  Men kul var det iaf!

Nu kommer snart farbror, farfar, farfar mfl och ska fira viktor som fyllde i måndags. Gott med fika ;D

/Bb

plugg, plugg!

Dagen har bestått mestadels av plugg, har Mäsk-prov imorrn som jag måste få vg på! Ska nog gå hyffsat bra tror jag, :)
Sovit en stund, gått ut på rask promenad har jag också gjort.
Jag och david har också startat en tävling, i måndags började vi. Den som går ner mest i vikt fram till midsommar. Vad tror ni, har jag någon chans? Tyvärr så är det så att han går inte väldigt seriöst inför detta och jag börjar känna mig orolig! Trodde jag skulle ta detta lätt, men det blir allt en utmaning, och tävlingsinriktad som jag är ger jag inte upp lätt!

Ringde också Skaraborgstäd idag, ska dit på Torsdag, så efter det vet jag hur det går! Hoppas verkligen, men det lät väldigt bra iaf!

Nu ska jag lägga mig på spikmattan i 15 minuter, faktiskt också en del utav tävlingen. Om man ligger på mage så ökar det ämnesomsättningen, står det. Vet inte riktigt om jag tror de på det, men det är iallafall värt ett försök.

/Bb

tyck synd om mig för jag är på dåligt humör :)

jag orkar inte. Jag orkar ingenting längre, att alltid vara den personen som kan eller vet allt, det är för jävla jobbigt. Den pressen jag har på mig orkar jag inte med, vill bara skrika rakt ut hur trött jag är på allt. Mina vänner, pojkvän, familj förväntar sig saker som jag inte klarar av, hela mitt liv har jag försökt och försökt, men nu orkar jag inte mer. Jag kan inte vara alla till lags, det är en omöjlig uppgift, som absolut ingen klarar av. Det finns alltid någon som hamnar utanför, och jag vill inte vara den personen som gör så att det blir så.
Jag orkar inte ha alla andras problem på mina axlar, jag är alltid den personen som ska hjälpa andra. Helt sjukt, jämt i en situation där de har hänt något ska jag alltid vara den som lyssnar, förstår, ger råd. Men vet ni vad, JAG KAN INTE! Jag har tillräckligt med problem själv för att klara av alla andras, vill jättegärna vara den personen som alltid finns där. Men det är dags att börja inse, jag kommer inte alltid att finnas där.
Nu först och främst ska jag försöka ordna till mitt eget liv, mina egna problem ska för en gångs skull komma i första hand.


- jag måste lära mig att vara nöjd med den personen som jag är, jag är inte lika smal, fin mm som alla andra. Jag kommer aldrig att bli det hur mycket jag än försöker.
-Jag måste ta tag i mitt förhållande som hamnat i andra hand ett bra tag nu, saknar min david så ininorden men har inte haft tid för allt.
- Jag måste fixa det sista skolarbetena som ska in i veckan, och det ska vara minst Vg.
- Jag ska ta upp kontakten med gamla vänner, som jag saknar.
- Jag ska lägga alla mina polisdrömmar åt sidan och se vart jag hamnar,
- Jag ska sluta vara så lättirriterad på folk, sluta snacka skit och låta personer leva deras eget liv.
- Jag ska sluta vara så sarkastisk, inte alla som förstår mitt sätt att skämta.

Jag ska lämna allt som blivit dumt och försöka göra bättre nu, vill verkligen ändra på mig. Jag ska lyckas.


mitt liv, mitt allt. Jag älskar dig!

/Bb


RSS 2.0