^v~


Lite bilder sen i fredags. :)


Mycket skratt hela kvällen lång


Helen älskar vin!


<3

^v~

Har vart på ett litet 50 års firande, supergod mat och trevligt. Men dessvärre åkte david hem till sig efter det så jag får sova helt själv inatt, buhu.. Men jag har laddat ner massa oth som jag kan nöta. Sen sitter ju faktiskt mamma och pappa och kollar på tv, kanske ska göra dom sällskap en stund :)  Annars händer det nog inte mycket denna kvällen, hade först tänkt att åka till rörsås men orkade inte riktigt, blev massa krångel med skjuss så vi dissade hela idén, kanske lika bra med tanke på att jag faktsikt var på fest igår. Känns lite mycket med två dagar i rad.

Nu ska jag kika tv, skriver förmodligen sen :)

/Bb


^v~

Igår kom helen halv 7. Då hade jag och david redan skärt upp nästan alla grönsaker så det som återstog var köttfärsen, detta fick helt enkelt bli helens uppgift, som vanligt! Vi åt, spelade kort och pratade. Sen vid 8 så gick vi ner till Ug, där Filip hade 18års fest, grattisgrattis.
Visade sig att det blev en lyckad kväll men massa skratt osv, tackar alla som var där.
På vägen hem gick vi en annan väg, över skolan. Dit kom och Shabby,  och david och helen hade tävling på längdhopp. David vann dock, men helen var inte långt efter ;D
Sen hem, david var så snäll så han gjort macka till mig och helen och hämtade vatten. Frågade massa gånger om jag ville ha nytt vatten, sen gick han upp och hämtade det :)  för jag orkade inte, ? :D

Idag vaknade vi alla 3, hyffsat sega allihop. Men helen åkte hem och jag och david gjort inte så mycket. Men nu kom jag precis hem från en riktig långpromenad på 1,5h med hela familjen, riktigt skönt faktiskt :)

/Bb

götene :)

Vaknade hos helen på bygget av att alarmet ringde, vi gick upp men hann inte så mycket mer utan mamma kom och hämtade mig. Vi åkte vidare till Mariestad, där vi hämtade upp den andra bilen som alla andra satt i, dvs Michael, Lukas, Andreas, Samuel och Stina. Anneli åkte med oss. Sen vidare till Götene badhus. Skulle egentligen ha solat men kände mig allt för röd från igår så jag skippade det. Badade istället, riktigt skönt :) Stina förvånade oss allihop som vanligt när hon hoppade från 3m. Hon kan inte ens simma, men endå så hoppar hon. Modig är hon:)

Duktig som jag är tappade jag min nyckel vid det djupaste, (y
Så jag, lillebror och en annan pappa höll på i säkert 15 min för att försöka få upp den där nedra nyckeln, men inget bra resultat. Så jag fick tralla bort till receptionen och säga att min nyckel låg på botten och att vi försökt få upp den. Hon kom ut, ropade efter någon Rasmus som jag antog var duktig på att dyka eller jobbade där. Men det visade sig att Rasmus var ca 5 år och dök ner och tog upp nyckeln som ingenting!  Jo, jag blev ganska ställd. En 5åring !?  wellwell, jag tackade rasmus och han simmade vidare, haha!


Nu blire duschen för att få bort all äcklig klorlukt.  Sen kommer helen :D






.

Kom precis hem från Töreboda. Lillebror och hans kompis skulle dit och bada så jag och mamma passade på att sola :)  Älskar att sola, vill ha sommar igen!

Direkt när jag kom hem sprang jag ner i duschen, och nu ska jag föna håret + sminka mig, sen bär det av till Helen. Vi ska bowla i Laxå med simon mfl. Sen sover jag hos henne på bygget, Massa på denna kvällen! (y)

imorgon blir det tacokväll med david och helen, sen vidare på 18årsfest :)

/Bb


,

Solningen igår gav riktigt bra resultat faktiskt, bästa solariumet jag solat på. Glada efter resultatet gick vi vidare till Bistro där det blev en sallad, mysigt :) Tåget gick hem kl 6, hoppas du kom av som du skulle helen? ;)
Vid tåget mötte David mig och vi åkte vidare till Freijs, där hyrde vi film och köpte glass. Filmen var bland den dåligaste jag sett någonsin, det säger en hel del.

vad händer idag?

/Bb

.

Igår blev det en riktigt mysigkväll. Jag Agnes och Ronja lagade maten, taco! Blev supergott. Efter det spelade vi spel mm, var faktiskt en riktigt trevlig kväll!  Tackar för det :)

Idag när jag kom hem var Felicia här och hon var nybadad, hur mysig som helst! Söt som fasiken! :)

Sen ska jag och helen in till stan för att sola och förhoppningsvis hinner vi med en fika också! :)


/Bb


-

Sitter hemma hos Agnes nu, vi ska snart tralla iväg för att möta david, sen vidare för att handla mat. Ikväll ska vi till Freddy, där ska vi laga taco och umgås. Kommer nog bli riktigt trevligt, hoppas jag på iaf. :)

blev ett väldigt kort inlägg, haha!

Bb

,

Huxflux är jag hemma i lyrsta igen, åkte med mamma hem förut. David är i slättevalla och jag ska förmodligen dit senare idag. Var himla längesen jag var där nu!
Blir ingen middag osv ikväll eftersom davids mamma kom hem från jobbet med maginfluensa, kändes inte så mysigt direkt faktiskt. Blir någon annan dag hoppas jag.




Lovet bara rusar iväg känns det som, redan tisdag!?  Nu ska jag iaf sätta mig och skriva historian, det kommer ta flera dagar att skriva. blää
Men har iaf kommit på en bra början, början är viktigast

/Bb

.

Sitter hemma i lyrsta nu, åkte hit förut.  Har vart hos veterinären med Zita idag, men det gick bra. Skönt!

Igår gick jag och david till Agnes och victor, vi åt sallad och hade jättemysigt. David fick en stor toblerone och jag fick en flaska vin av Agnes. Hur snällt som helst, den flaskan ska korkas upp på tisdag :D Då ska vi laga god mat osv alla 4 :)

Ska till david snart igen , och jag hoppas på att han har en liten överaskning till mig. Hoppas kan man alltid göra :D

/Bb

totalt ointressant

Är hos David, och jag vill att han ska göra en knäckemacka åt mig innan jag hungrar ihjäl. Men han vill inte, eller han orkar inte. Men kan jag verkligen klandra honom när jag själv är lika lat?  Fast egentligen är jag inte lat, bara smart!

Väntar på att klockan ska bli åtta, då börjar ensam mamma söker, vilket jag tycker är roande att kolla på. Och direkt efter det ska vi till Agnes och Victor som slutar jobba då. Vi ska umgås lite med dom, det var så längesen nu bara för att Agnes har vart i Tyskland. Ska bli kul att lyssna på allt hon vart med om :) Ska ta en sallad på Bistro också.

/Bb


totalt ointressant

Är hos David, och jag vill att han ska göra en knäckemacka åt mig innan jag hungrar ihjäl. Men han vill inte, eller han orkar inte. Men kan jag verkligen klandra honom när jag själv är lika lat?  Fast egentligen är jag inte lat, bara smart!

Väntar på att klockan ska bli åtta, då börjar ensam mamma söker, vilket jag tycker är roande att kolla på. Och direkt efter det ska vi till Agnes och Victor som slutar jobba då. Vi ska umgås lite med dom, det var så längesen nu bara för att Agnes har vart i Tyskland. Ska bli kul att lyssna på allt hon vart med om :) Ska ta en sallad på Bistro också.

/Bb


Vad tror ni?



vad tror ni?   Kan beyonce verkligen sjunga?  Eller är videon fejk? ;)

helgen

I fredags blev det lite party i Ullervad, Celina som stog för festen. Tackar för det :)

Igårkväll var jag och david bara hemma hos mig, vi friterade räkor osv, jättemysigt :) Imorses vaknade jag av att david jäkla alarm ringde flera gånger och jag fick slänga telefonen på honom flera gånger innan han vaknar! Han gillar att snooza.

Har precis vart ute och kört en liten sväng, det gick sådär. Har inte kört på ett tag nu så det var lite hackigt. Illa!  Ska försöka tjata mer så jag får köra mycket. Det behövs!

Ikväll ska jag till david, får se vad som händer mer :)

/Bb

lediga fredag :)

Igår åkte jag till helen vid 5 ungefär. Vi hyrde film och åt pizza :)  onyttigt men vafan?!  Filmen var ganska bra faktiskt:  The Last House On The Left

Åkte hem ganska nyss från henne, eftersom vi är lediga idag så slapp vi gå upp halv 6 för att hinna med bussen. Nu sov vi verkligen ut :D haha!  Senare ska hon och jag ta tåget in till stan, vi ska till david :)  Ska förhoppningsvis laga mat osv. Kanske andra planer också ;)

Det går inte ha tråkigt med dig helen.

/Bb

öppethus

igår var det Öppethus i skolan, jag, helen, amanda och viccan stannade kvar direkt efter skolan. Ganska trök men vi övade på provet ví har idag. Fick också en riktigt suverän sallad i skolan, varför får vi aldrig sånt annars?

Ska bli otroligt skönt att vara ledig i morgon, det behövs. Och ännu bättre, det är lov efter också

/Bb

Me like

Har precis inhandlat denna snyggingen, men den kommer inte förens på torsdag. Faktiskt riktigt nöjd!


tankar

Jag vet knappt varken ut eller in längre, allt jag gör är att vela fram och tillbaka. Jag vill inte ha det såhär, det tar all energi ifrån mig och jag vill bara sova hela dagarna, vilket jag nästan gör. Det känns som om allt går för fort, som om jorden snurrar i en himla fart om man liksom aldrig får chansen att hoppa av. Jag har frågat mig själv i flera veckor nu hur jag vill ha det. Och varje gång blir det ett svar som jag är missnöjd med, men endå kan jag inte ta det andra alternativet, eller det finns egentligen inget andra alternativ.

behöver någon som kan skaka om mig och får mig att välja, en gång för alla..

/Bb


Till Helen



Tillägnad Helen, bara för att hon har kass humor :)



Seriöst, fattar ni vilken kass humor tjejen har!? Men det är just det jag gillar med henne. Hon är alltid sig själv i alla situationer och en riktig solstråle. Du är en person man kan lita på till 100% i alla lägen. Förut visste jag inte ens att du fanns, men nu kommer jag aldrig lämna din sida. Tack för att du finns <3

fik med helen :)

Skola idag, gick riktigt fort, och efter det gick jag och Helen och fika på mumma, supergod sallad! Skulle egentligen solat men blev inte så, måste verkligen göra det snart, jag är vit som snö.

Ska ladda upp en video på bloggen snart tänkte jag, tillägnad helen faktiskt, känner att hon kommer skratta ihäl sig. Haha!


No you wont give up, no you wont break down. Couse you will be strong even if it all goes wrong, when you standing in the dark you still believe, and you will make it
 

<3

/Bb

helen kortfattat

Har vart en helhelg med helen kan man säga. David har också vart med på ett hörn. Ifredags blev det somsagt fest hos Pontus, vilket blev lyckat :) Vaknade sent på lördagen, gjorde inte så mycket Men vid halv 2 åkte helen hem iaf. Men kom som tur var tillbaka vid 5 tiden. Då tog vi nåra öl och åt kantarellmackor och chips. mums!  Anton som kom hem från London samma dag kom förbi en sväng också :)

Idag har jag bara slappat hela dagen ändasen helen åkte, nu ska jag och david kolla på film!

Chao!

/Bb

S

Det är konstigt hur bara några få rader kan få en på så himla bra humör. :)


äntligen fredag

Äntligen fredag, som jag längtat efter så himla mycket. Men blev dessvärre ingen bra start, vaknade med helvetes ont i huvudet, men jag hoppas det ska gå över med alvedon. Borde egentligen ha tagit min kära migränmedicin, men jag hatar den. Den är hemskt, så därför chansade jag. Hoppas!

förövrigt hoppas jag på en kanonkväll :D

/Bb

strålande rent

Har precis städat igenom mitt rum lite lätt, eller jaa till ytan iaf, så börja nu inte gräva i alla mina låddor imorgon flickor. Då jäklar lär ni bli överaskade över vad ni kan hitta.

Har Elsa i knät och hon är extremt busig idag, vet inte vad mamma lagt i maten. Påtal om mat, det var "måltidens dag" idag, så vi fick efterätt i skolan. Något som skulle föreställa en karamellbakelse med colasås. Det vart en riktig besvikelse faktiskt. Den smakade inte alls karamell utan som smaklös glass. Det positiva var då förståss colasåsen. Men vi får väl tacka för det lilla extra vi får, man säger ju aldrig nej direkt!

Nu börjar Elsa bli otålig så jag får gå ut med henne i trädgården nu så hon får springa av sig lite.

/Bb

onsdagar, hemska onsdagar

Onsdagar, hemskaste dagen på hela veckan. Man går hela tiden och väntar på att det ska bli helg, för det är på just onsdagar man börjar känna att helgen verkligen är påväg. Bort med onsdagar och kör direkt med fredagkväll eller vad säger ni?

Jag och Helen har slått våra kloka hjärnor ihop och köpt något riktigt fint till fredag. Jag tycker allt vi lyckades bra, men det gör vi alltid. Jag Jenny Helen och Viccan har också kommit på en plan hur fredag kommer att se ut, annorlunda men perfekt ;)

Märker ni hur mycket jag vill ha fredag!?

/Bb


bäst

Kom precis hem från en helt sjukt bra dag med klassen.
Började med psykiatriprov som gick sådär, hoppas på det bästa. Sen vidare till Skara där vi åt på en riktigt mysig resturang, jättegott var det. Sen museum, som var sådär. Kunde klarat mig utan men missar ju alla andra lektioner så, det är det värt ;)
Efter det for vi till Skövde där jag helen jenny julia och viccan stannade för att kika i affärer. Köpte två linnen och en tröja som jag ska ha på fredag :)
Bussen hem har jag verkligen ingen kommentar för. Typ roligaste på huur länge som helst. Tack för dagen mina flickor :)<3

På torsdag åker Agnes till Tyskland i 10 dagar, kommer sakna henne. Kommer inte ens kunna skicka sms. Tomt!

/Bb

monstret

Har äntligen hunnit klart med alla sysslor man ska göra på morgonen. Borsta tänderna är kvar, men det gör jag alltid precis innan jag går. David sover som en stock med inez inkurrad intill sig, ska jag väcka honom?  Måste gå till bussen om ca 20 min. Men david har en förmåga att förvandla sig till ett surt monster om man väcker honom för tidigt, så jag kanske ska passa mig?

Har psykiatriprov idag och nästa vecka har jag psykologiprov. Jag får panik, jag blandar ihop ämnena hela tiden. Inte innehållet, men namnen. Jag får alltid tänka till lite extra.
Men önska mig lycka till för allt i världen!


/Bb

matte

Skolan idag gick faktiskt ganska snabbt. Vi fick tillbaka matteprovet och det visade sig att vi trodde rätt, vi behöver en lärare till. Vi får knappt aldrig hjälp för att vi är så många och för att vår lärare tar ca 15 min på sig att förklara. Mer än hälften av alla i klassen fick IG. Men som tuuur är fick jag G, matte har aldrig vart något för mig så jag är iaf glad över en G.

längtar till fredag så ini norden :):):)

/Bb

matte

Skolan idag gick faktiskt ganska snabbt. Vi fick tillbaka matteprovet och det visade sig att vi trodde rätt, vi behöver en lärare till. Vi får knappt aldrig hjälp för att vi är så många och för att vår lärare tar ca 15 min på sig att förklara. Mer än hälften av alla i klassen fick IG. Men som tuuur är fick jag G, matte har aldrig vart något för mig så jag är iaf glad över en G.

längtar till fredag så ini norden :):):)

/Bb

matte

Skolan idag gick faktiskt ganska snabbt. Vi fick tillbaka matteprovet och det visade sig att vi trodde rätt, vi behöver en lärare till. Vi får knappt aldrig hjälp för att vi är så många och för att vår lärare tar ca 15 min på sig att förklara. Mer än hälften av alla i klassen fick IG. Men som tuuur är fick jag G, matte har aldrig vart något för mig så jag är iaf glad över en G.

längtar till fredag så ini norden :):):)

/Bb

hemma en stund

Är hemma i lyrsta nu för att hämta och lämna lite kläder. David åkte direkt till slättevalla för att laga hans fyrhjuling, haha vi får se hur det går!

Hela helgen har varit jättemysig. I fredags kom victor, agnes och freddy, jocke och Jessica. :)
När vi var i lyrsta för några helger sen, satt vi i vår husbil på min trädgård, och plötsligt knackar det på dörren. Vilka är det, jo Jocke och Jessica ?  Hur i helsike hittar dom två till lyrsta typ 11-12 på en lördagkväll?
Och i fredags, så ringde david till jocke för att kolla vad dom gjorde, han sa att dom var hemma hos jessica som bodde på södravägen. Och det visade sig att Jessica bodde i lägenheten under! Haha, följer dom efter oss? eller hur stor är chansen? :)

Längtar inte direkt till skolan imorgon. Men på tisdag blir det skönt, då åker vår historiagrupp till skara för att kika på museum hela dagen, inga lektioner denna dagen alltså ;) ska käka god mat där också, super!

/BB

skola :()

Sitter i skolan nu. Har psykiatri, men så bra som jag är har jag redan gjort klart uppgiften vi fått :)

igår följde helen med hem till johannas lägenhet. Vi lagade taco och kollade på tre filmer. Romper stomper, fat and furious och Aristocats. Slutade med att david fick inta soffan som sovplats och helen i sängen med mig. Haha!
Sjukt bra kväll iaf :D

Kommer bli riktigt dålig uppdatering nu och ett par dagar framåt. har inget internet, så skriver bara när jag har tid i skolan. typ.. aldrig

/Bb

piratebay

piratebay sviker aldrig,  nu blir det nyaste avsnittet av one tree hill. Älskart


inget oth???

Vad har hänt med piratebay?  Har dom stängt ner det helt denna gången, eller kommer det tillbaka snart!?  Jag vill iaf veta, för nu kan jag inte ladda ner nya oth. GAH!    mitt ljus i veckan är borta, vad ska jag nu se fram emot?

Igår var vi på studiebesök på Mariehöjd, psyket. Men det var en stor besvikelse, fick bara sitta i ett rum och prata med enhetschefen. Men hoppas iaf jag får ha min Apu där, tror faktiskt det är en bra plats att vara på. Eller iaf om man har de ämnena som jag har. Men får jag inte där ska jag förhoppningsvis vara i krontorp, där det finns ett "hem" för missbrukare. HOPPAS

Imorgon ska jag och david "flytta" in i Johannas lägenhet och bo där tills måndagkväll. Om den nu kommer finnas kvar!?

/Bb


ska snart till bussen

Ska snart gå till bussen, men det är ett litet tag kvar. Helgen har vart superbra, sovit hos Johanna båda dagarna. Men åkte ine därifrån förrens sent på söndagkväll. David har lagat supergod mat till mig när jag blev på sämre humör, och hans mat är så himla god så mitt humör flög upp :)

Igår följde jag med farmor,farfar pappa och mamma till Örebro, kikade lite på Marieberg med hittade inget. Förstår inte vad det är med mig!? Men så brukar det ju vara, när man inte har pengar så hittar jag huuur mycket som helst och har man pengar så hittar jag inget! det är väl bara gilla läget

Nu ska jag kila!
/Bb

hundvakt :)

Igår åkte jag och david till johanna vid 6tiden och lite senare åkte vi och hämtade mat på Viking. Supergott :D Vi kollade på idol och sen en bra film som vi tyvär somnade till. Men den har david börjat ladda ner så den ska vi kolla på så snart som möjligt :) vi somnade gott i soffan :)

Nu har vi precis gått en långrunda med Nova, och nu ska vi börja planera kvällen. Åka och handla osv. Ikväll kommer Agnes och victor hit så ska vi äta trerätters och dricka gott :) 

/Bb

740 ;D

Kom hem för en stund sen, har vart hos Helen. Vi har kört bil nästan hela tiden, hon är så duktig!:D
Vi tog en bra lång runda helt själva också, fast på alla grusvägar som finns vid hennes hus. Skrattade så jag grät nästan,  haha!

Imorgon är det fredag och HELG. Imorgon kväll ska jag och david kila över till davids syster för att kika på någon film och äta gott. Mysigt :)  Sen sover vi där och är hundvakt hela lördagen, och på kvällen blir det massa mys för även då ska vi sova där. Hoppas på att få gäster, men vissa vill ju aldrig logga in på msn, och med en mobil med NOLL kronor på är det inte helt enkelt. AGNES!

/ BB

RSS 2.0