kanon kul

oj, vilken härlig dag det har varit.
Började med att man vaknade med lite huvudvärk, men inte farligt alls. Kunde ju trott de skulle vara värre sen igår. :)
blev härlig frukost mm. Sen massa mys med Cozmo, känns som jag får ta varenda sekund till honom nu, bara 2 veckor kvar. Usch, jag kommer sakna ihjäl mig efter busen.
Vid 3 åkte jag till älskling, vi tog en sväng med Anders 4-hjuling, det var ju så fint väder. Vi åkte ner till kanelen och gick på isen och så, jätte kul faktiskt.  :)
haha, sen somnade jag som en stock när vi la oss framför tvn, sköönt. Men david tyckte nog annat.  Men nu är jag hemma iaf, sov inte kvar där eftersom david ska upp tidigt imorrn och hjälpa Conny i skogen.

Gårdagen var super, (y
taack till simon, johan för att vi fick komma,
och ett stort plus i kanten till Helen och Jenny som gjorde kvällen så bra som den var. <3
älskling var också stor del av det faktiskt, elr ja.. det var väl egentligen alla som var där, orkar inte rabbla upp alla namn, men ni vet ju vilka ni är :)

David sa ju igår med lite alkohol i kroppen att vi skulle följa med "Hovaborna" och bowla på fredag, det gillar vi (y


förövrigt så älskar jag min david mest av allt i hela världen, och jag släpper honom aldrg! <3

/Bb

lala

Sitter och lyssnar på gammal musik, och det första jag tänker på är Fröken Stävenborg.
Vet egentligen inte varför.. mer än att hon lyssnde på just den musiken.

Tänker på att det faktiskt är tack vare den tjejen jag och david är tsm,
tänk, vi kanske inte hade vart tsm utan henne?
shit, får väl säga tack än en gång :)


tss

Vaknade imorses med migrän, inte så kul..
men david var jättesnäll och gick upp jätte tidigt och hämta min medicin. Blev bättre runt 2. Så nu har jag tänkt åka in till stan och träna med de andra, men de är ju skolkare helt plötsligt och hade tränat tidigare. Haha!
Jag tänkte om jag skulle ut och springa en runda här hemma istället, jojo gick väl 50 m sen vände jag. Kunde ju knappt gå ens för de va så isigt. Men imorrn ska jag iaf träna, ska bli skönt.
Kanske går bort och lånar farmors träningscykel?  nått ska jag hitta på iaf, eftersom min träning har gåt tutför nu i två dagar ;P  elr ja...

Mamma står i köket och bara semlor. NYTTIGA semlor, :)
Hittade receptet från "du är vad du äter" så de ska väl smaka gott också hoppas jag.

Cozmo har blivit så stor så jag vet inte vad :o helt sjukt vad tiden går.


/Bb

?

får fasiken ta och skärpa mig nu,  ser negativt på allting. Känner inte igen mig själv, jag brukar inte vara sånhär. Det känns som inget är tillräckligt, varken det jag gör eller vad andra gör. Känner mig dålig, kanske är så?  Men en sak vet jag iaf..

Jag har världens bästa pojkvän,  dom bästa vännerna man kan ha. Finns det egentligen något mer man kan begära? Men det kanske är så,  att man hela tiden vill ha mer.. mer av det andra har, och inte en själv. Man kanske inte ens vill ha det egentligen kanske av bara ren avundsjuka? konstigt hur människan är skapad altså, känns som de måste skett iaf några misstag när vi skapades. För det kan ju inte varit menningen att vi skulle bli såhär? Fulla med svartsjuka och girighet att alltid ha det som är bäst och dyrast.  Att alltid sträva efter att vara bättre än alla andra, att vissa tillochmed trycker ner sina vänner för att uppnå det eller kanske bara för att de ska kännas bättre för en själv en liten stund, Innan dedär dåliga samvetet kommer krypandes om kvällarna.
Jag vet inte hur ni andra känner, men jag tycker iallafall att alla trycker ner varandra allderles för mkt, genom komenterar, blickar mm. Vet ju själv hur det är att stå där med sina vänner och de går förbi någon men konstiga kläder, konstigt hår mm, men vadfan hjälper det att vi pratar om det?  vi kanske får roligt för stunden ,men sen då?
Jag vet inte hur ni andra gör, men ja ska fan försöka sluta. Håller säkert mindre än en vecka, men jag har iaf försökt.

Jag har också tänkt tanken på vad mina vänner säger om mig, vem vet?  det är ju knappast så att dom säger det till mig så jag kan göra ngt åt det? nejnej, bakom ryggen ska det vara, personen ska själv klura ut vad de andra inte tkr om med en, eler irriterar sig på. Och hur fan då?
Nej, vårat tankesätt om andra människor kan slänga sig i väggen!

/Bb

ines

Fick ett sms av pappa imorses, Ines har gått bort i natt.
Ines är min farmors syster, som vi var hos mycket när vi var små.  Hon var helt underbar, helt sjuukt underbar. har aldrig träffat en snällare person i hela mitt liv.
Rullstolsbunden sen hon var liten flicka, läkaren sa till henne då att hon kommer bli max 40 år. Det dubblade hon och lite till. Otroligt!  Har alltid fått ett gratulationskort på min födelsedag, det får vi allihop. Hon har aldrig glömt en enda gång, Och iår får jag inget ?  usch.. ser alltid fram emot dedär kortet.. :(

det är även Ines vi har döpt vår hund efter,  helt sjukt underbar människa.

Stackars farmor som var själv med henne inatt också när de hände, ska kila bort dit nu tänkte jag.. för att se hur hon mår. :/

/Bb 

:)


hade typ ingen skola alls idag, sovmorron en halv timma. Sen hade vi samlevnad fram till 12. Sen åkte ja och mamma och köpte davids present. Sen hem :)  Lekte med busen sen kolla på 2 oth avsnitt. Blir nog fler ikväll :)

skriver nog mer sen..

/Bb


yeye

Prinssesan ska förlova sig. Ja, det tycks vara den stora nyheten i veckan. Jag håller med en stor del av Sverige som tycker det är bra att Daniel är en såkallad "vanlig svensk". Förstår mig inte på dom som tycker det är fel, jag tycker viktoria själv ska välja precis vem hon vill att dela sitt liv med. Hon är ju trots allt mänsklig och över kärleken kan ingen styra. Men det finns ju alltid folk som ska tycka anorlunda. Menmen. 

Soft skola idag. Sovmorron sen idrott, spelade lite pingis bara.  Sen datorkunskap och då cpa alla datorer så vi kunde inte logga in dom första 10 minuterna, men sen gick det.  Och ingen lärare i rummet, vad gör man?  Jo, loggar självklart ut igen för att det ska ta ytterligare 10 min, sen om och om igen..vår lärare trodde de var något jättestort preblem men icke :)  Visade sig också att vår andra data grupp satt och gjorde precis likadant i rummet brevid :)
Sen hade vi ca 3 h hål. Blev en snabbsväng till ströget, gott :) 
Sen engelska,  där vi bara ska sitta och skriva ett cv på dator som jag redan var klar med. Kändes värt!

träning för fulla muggar också såklart.

David kom nyss hem ifrån freijs. Bad han köpa lite nötter till mig, men vad tror ni han kommer hem med?  mitt favogodis såklart.  får se om jag lyckas hålla mig ifrån dedär ooootroligt goda :(

era öron kommer aldrig mer få höra "viktigt prat"  om seriösa saker ifrån mig iaf. Inte efter detta.


/Bb

:)

Kom precis hem från gymmet, gick skit bra. Känns så bra efteråt nu :)
Har inte hänt mkt i skolan eller mkt överhuvudtaget. Ska väl lägga mig ner och vila en stund. Man blir så trött av att träna, eller så är de jag som är i dålig form ;P

igår åkte jag david hanna emil och anders till ymsen (y) sket kul.  David gjorde en egen bana som dom körde på.  David blev DK, och jag blev då givetvis DD ;D haha davids fantasi altså. :)
Sen lite senare åkte jag pappa viktor och david och tog upp hans gäddgojs. Det var en stor lake på som vi åkte till slättevalla med. Inte överdrivet glada blev dom, tror alla är trötta på dom där äckliga lakarna vid de här laget.
Blev även maaaaassa mys med älskling på kvällen, :)

Cozmo blir bara större och större, helt sjukt vad tiden går.  Är bara ca 2 veckor kvar! Usch jag vill verkligen inte, dom blir ju som en i familjen, som en hund i familjen som Zita och Inez. Jag har gått upp 30 min innan skolan nu i flera veckor och lekt med honom. Kommer bli så tomt.



/Bb


blondiinbecka wtf?


Haha jo, lite lustigt namn sådär, pojkvännens förslag. Och med min dåliga fantasi så fick det bli det.
Man kan ju tro att jag är ett "blondinbella" fan,  men jag har aldrig ens läst hennes blogg så namnet har absolut inget med det att göra.  aja, :)

jag och min älskling firar hela 3 år tillsammans idag faktiskt,  sjukt vad tiden går.  
Det är ju inte alls längesen vi satt med emil och matilda i ditt rum och spela Halo, och det är ju meer än 3 år sen. Sjukt när man tänker på det.  Men roligt såklart också, att ha ett sånt förhållande såpass tidigt. Hoppas verkligen det håller läääääängelänge för jag älskar dig av hela mitt hjärta. :)

Nu sitter och kollar på present till David när han fyller år, 2 mars. Så det är inte långt kvar..
har några förslag men vet inte vilket som blir bäst. Men det löser sig :)

/Bb







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0