har sista lektionen nu..

Har sista lektionen nu, känns skönt.:)
Har haft 2,5 lång håltimma nu så det är bara ca halva klassen kvar. Men jag ska ju träffa Agnes snart, så de känade ingenting till att åka hem tidigare.
Just nu är det Jag, Louise, Johanna och några 2or som sitter i datasalen och allihop surfar vi på bdb eller facebook. Ganska bra svenskalektion om du frågar mig.  Håller annars på med ett arbete om svanskupering av hundar. Som jag ska argumentera emot,:o  vet ju knappt vad jag tycketr i den frågan egentligen. Visst, helt klart fel att klippa av deras svans, men guud så fina dobberman- hundar blir. Både i öronen och svansen. Men jag skulle aldrig kunna utsätta min egna hund för sånt..men fint när andra vågar.

Sen ska jag somsagt träffa agnes, vi tar nog en fika på mumma, så mysigt där. :) Hoppas på mycket prat, som jag vet att det kommer bli.

/Bb

finbesök på nautilus!

Efterlängtade nautilus fick finbesök idag utav mig helen viccan och jenny. Känns riktigt skönt nu efteråt, men har totalt tappad all inspiration till träningen, får försöka ändra på det. Kanske med lite pass då och då med agnes? :)

Provet idag gick hyffsat iaf, kunde väl gått bättre men så lite som jag övade får jag vara glad om jag ens får G. Kan ju bara säga att provet var på 8 sidor, sjuukt mkt frågor som jag inte kunde ett skit om, :/ Men de löser sig.

Har nyss satt igång systers gamla telefon, får använda den nu när min är på lagning. Hoppas det går fort!

ska jag åka till älskling ikväll kanske? :)

/Bb

godis är gott!

Igår åkte jag till slättevalla vid typ 5. Vi gjorde inte så mycket alls, kollade på the fast and the furious. Helvete säger jag bara! längtar till fredag :) Idag vaknade vi runt halv 10, men egentligen halv 11?  eller hur ska man säga, ? vi ställde ju om klockan igår kväll.
Jag åkte hem ganska tidigt, runt 12 tror jag det va, sen satte jag mig direkt och pluggade till provet imorrn, tills klockan blev 2. Då skulle mamma, pappa, syster, bror och marcus till rattis och äta, och jag kände verkligen att jag var värd det efter ca 2 h pluggande.  Träffade Joel där också, kom och tänka på hur kul vi faktiskt hade det i sommras där ;D
Aja, följa med lillebror och köpte lite godis också, de har ju öppnat en ny godisaffär där typ. Fanns massor med gott. Viktor, min lillebror hade ca 40 kr att köpta godis för och han plockade i massor, tyckte han. Han var rädd att pengarna inte skulle räcka, och när han kommer fram till disken och ska betala sger dom:  aa, 9.50 då tack. Viktor blev helt stel i ansiktet och kunde inte fatta hur de bara kostade ca 10 kr. Så han gick och plockade i ännu mer..han lär bli tjock.
Köpte med lite till min baby också.. nu blir han nog glad!
Ska ladda ner en film nu som jag och david kan kolla på ikväll tänkte jag, då är det gott med godis!

ny vecka, nya tag.. eller vad säger ni?

/Bb

otterbäcken

Har nyss sminkar lillkusinen, så nu är hon nöjd och har slutat tjata på mig :)
Igår åkte jag till helen efter skolan, simon skjutsa oss. Vi hann även in en sväng på oxen för att köpa tacogrejer. Sen lagades det god mat, helens speciallité dedär!  gjorde ansiktsmask och senare på kvällen bestämde vi oss för att åka till otterbäcken ( vi hade bollat fram och tillbaka om vi skulle gå eller inte).  Fick låna lite kläder av helen, så det blev najs!  Tog hål i öronen också, herregud säger jag bara, det altså RANN BLOD! :o brukar inte göra det, men första hålet gjorde sjukt ont ;o Skrek som en liten bäbis. Blev lite vin, cider och öl. mellan varje hål också.
När vi väl kom dit blev det bara roligare och roligare ju senare det blev. Var inte där så länge men det räckte gott och väl. Vi fick nog båda två nog av allt tror ja. :)  När vi kom hem till Helen igen låg vi och pratade hur länge som helst och moffa chips! mmmm :D
Tack för allt helen<3

Idag ska jag nog inte till stan och sova där med baby, blir nog massa mys hoppas jag :)
förövrigt så skippar jag björnes på fredag för att ha en riktig mysig kväll med älskling.

/Bb


MVG :D

Herregud, vilken dag! Hänt mycket men endå lite. Det är ju så dumt dedär, när de händer så himla mycket roliga saker, roliga kommentarer mm, och man kommer inte ihåg hälften utav det. Har iallafall vart en bra skoldag. Fick bland annat reda på hur det gick på mitt Samhällsprov, MVG!  riktigt nöjd faktiskt :)  Nu ska vi bara sätta redovisningen helen, då sitter nog betyget på sin plats, hoppas jag!

Imorrn slutar vi för en gångskull tidigt, dvs kl 2. Då kilar jag och helen ner till oxen och köper taco grejer, och kanske lite godis? Sen åker vi med Simon hem till henne, där kommer taco lagas för fulla muggar och dukningen ska vara fin, men ljus och grejer!  dock vet jag inte hur de går med ljusen eftersom det kommer vara ljust ute, haha! Sen iaf vet jag inte riktigt vad vi gör, hittar alltid på något roligt. Kanske blir en sväng till husvagnen vi vill göra iordning, haha vilket ruckel. :)  Sen lite senare på kvällen tar vi nog 4hjulingarna ut till någon grillplats och grillar korv med simon, :) 
Sen hem till helen igen där vi kommer ta hål i öronen, kolla på skräckis(ett måste på bygget!) och sova :)
Några matsupar kanske också hinns med :)

du är smart tjejen, (y  tänker enbart på dig själv och ingen annan.

/Bb

vin diesel, äcklig?

Har just haft en ganska livlig diskussion med Agnes.
Vi har tydligen helt olika smak på killar, som iofs syns ganska tydligt på våra egna pojkvänner. Jag vill verkligen INTE att david ska spara ut sitt hår, jag tycker det är snyggt med killar utan hår, Självklart finns det killar som är fula utan och snygga med. Men på de flesta vill jag se ett rakat huvud. Hyffsad kropp, Inga spinkywinky här inte!

Hon vill ha små killar, med lite muskler, absolut inget rakat huvud. Jo, det säger väl en heldel bara det om vad kära agnes tkr om min Mark Sinclair Vincent?!

jag förstår inte, hur man kan påstå ens att en så snygg kropp kan vara äcklig? 
förstår ni?!




Haha agnes, vi får nog sluta att ens ta upp ämnet mera :D
och även om du har kass smak på killar på älskar jag dig endå :D

/Bb

våffeldagen :)

Dags för ett nytt inlägg kanske, ?

Har vart riktigt fint väder ute idag, blå himmel och solen har skinit, men det har vart en aning kallt. Men det går ju endå :) I skolan hände det absolut inte mkt, julia, jenny och helen var sjuka så de var ganska tomt, slutade ju 12 så jag tog tåget hem. Skönt att komma hem tidigt för en gångsskull.

Våffeldagen idag också, jag älskar våffor! Köpte med mig ett paket vaniljglass förut till mina, gah.. det är helt underbart! Men efter alla våfflor kände man sig lite tjock så jag och mamma gick ut och gick med hundarna, inte långt men en bit iaf, kändes mkt bättre efter det! Funderar på att ta en sväng till,
Hade ju egentligen tänkt att följa med Agnes på modevisningen ikväll men ja känner bara att jag inte orkar. Har ett jätte stort prov på måndag, Vem fan sätter ett prov på en måndag?  hej du som vill förstöra helgen! Sen har vi även redovisning till fredag och litet projektarbete som ska vara klart till veckan efter lovet, har altså bara nsta vecka på oss. :|  kuuul! 

det finns en grupp i vårt land som kan skjuta eller slå dig min vän,
utan att något straff väntar sen,
jo vi kallar som polisen


/Bb

one tree hill<3

Har precis kollat på ett par nya avsnitt utav One tree hill, jag får aldrig nog utav det! :)

Man lär sig ju något nytt varje dag, och idag var det Helens tur att förstå sig på hur dildon fungerar och ser ut. Jo, men det kan ju också vara bra, spec om man vet vad allt är till för? ;D hahahaha :D

I skolan ska vi snart hålla ett argumenterade tal, och jag kommer inte på ngt att prata om, Man vill ju gärna ha något som man verkligen står för och kan mycket om, och framför allt vill prata om. Lärarn kommer med förslag hela lektionerna men hur kul är det att prata om  t ex, "låt vargen vara kvar i svenska skogar" eller "hög minderårs gränsen till 20". Pff.  Jag tänker då absolut inte stå framför ca 30 personer och prata om det ;s
GE MIG FÖRSLAG :)

Imorrn ska nog jag och helen, kanske även jenny åka till skövde och äta sushi.  Haha, någon mer som vill med?  hjärtligt välkomna, eftersom vi inte ens vet vart det finns! :)



/Bb

sommarjobb

Usch, jag orkar inte läsa. Jag gör verkligen inte det!
så jag skiter i det. Det får gå som det går!

Inez ligger i min säng och snarkar, hon är så söt.

Imorrn blir det skövde efter skolan med jenny, jenni och viccan. Ska kika lite i affärer tänkte vi :)  Är dock totolt pank men.. går väl alltid fixa fram pengar endå :D vet så mycket jag ska köpa när jag får pengar.

Är så nervös inför sommaren, tänk om jag inte får ngt sommarjobb? vad i helsike gör jag då?  förra året tjänade jag ca 15 000 och levde som en drottning hela sommaren, men om jag inte hade haft dom? :o  känns som david får sponsra mig isåfall!
Hoppas ju såklart att jag har kvar mitt sen förra året, men man kan aldrig vara säker! Har ju varit lite trassel där med personal osv så jag räknar inte med det.
Har sökt på 2 ställe till och imorrn ska jag söka sista utvägen. Haha :)  Hoppas jag får på ngt iaf, 
vet ju vilket jag hoppas på men.. aja, vi får se :)

och agnes,  han är visst snygg!
du kommer aldrig få mig att tycka ngt annat, :D



ska jag byta rum?

Usch, vad dagen har gått segt.
hände absolut inget roligt på hela dagen, och lär inte göra hemma heller.. ska bara plugga :(

Funderar även på att byta rum med syster, eller ja hon bor ju faktiskt inte hemma längre så det borde inte kallas hennes rum längre. Ska väl tapetsera om lite då såfall. Måste också köpa platt tv annars blir rummet allderles för liten om jag ska få in en fet tvbänk. Hoppas på det bästa iaf, Blir ju lite skönt att få rummet nere i källarn i stället, egen ytterdörr mm :)  ska nog ändra i hegen iaf, och se hur det blir.. annars får väl jag byta tillbaka.. David får hjälpa mig. Det kommer han inte tycka om (a

David har också tappat sitt armband han fick av mig, troligtvis i lördags i sjötorp :( tråkigt!

skriver nog sen, för jag kommer ha så tråkigt i min jävla störda bok!

/Bb


Hawaiiparty i kära sjötorp!

Vid 4-5 någongång igår åkte jag, david och anton in till hanna och emil. Hanna var ensam hemma så det bev lite förfest där, trevligt!  Sen bar det av till Sjötorp där massa folk var, kom dit många mer efter det med. Alla hade sommarkläder på sig och vissa märkte ut sig mer än andra :)  Bilder kommer jag ladda upp på bdb såfort ja får dom.
Kvällen bestog utav mkt skratt, dansa vilt och sjunga, god dricka och väldigt trevligt sällskap. :)
dock fick mitt hjärta i sig lite för mkt, men det ordnade sig det med. :)

Kvällen får 4/5. 
Men om det inte hade hänt ngt i slutet hade det helt klart vart 5/5!

idag ska jag och älskling nog bara ligga och mysa framför tvn, kanske blir lite pluggande med, men vad säger jag?  plugga på en söndag?  absolut inte!

måste också tillägga att jag blir besviken på dig/er. Detta är inte första gången som Du får sitta hemma pga av det. Jag menar, är det kul att bjuda med folk som ändrar sig kvällen innan? när man planerat och planerat?  Nej, tror knappast vi gör om det misstaget igen.
förlåt, men du måste förstå oss också..

/Bb

:)

Samhällsprovet igår gick jättebra, kändes det som iaf.  Satt bara 10 min dock, men det räckte.. :) efter skolan gick jag och helen och köpte en tubkjol till henne, blir nog as snygg på dig!  Sen mötte vi david och gick vidare till stationen där helen tog bussen hem och agnes och vicco kom. Vi gick och tog en fika, sen gick pojkarna hem till vicco och spela xbox och jag och agnes tog en runda på stan.
Killarna bokade även biljetter till Män som hatar kvinnor! hur bra film som helst! den rekommenderar jag :)
Efter bion gick vi till david och åt korv och kollade på hundtricket! :)

Imorses ringde syster och ca 15 minuter senare var vi påväg till skövde. Jag, david marcus och jennifer.  Åkte runt i massa affärer men blev inte mkt köpt.  Vi åkte även med dom hem till mig så nu sitter jag här och david är i slättevalla.

Hur kvällen ser ut är ja minst sagt inte som jag hade tänkt.
räcker väl med att säga det...

helvete vad sur jag blir lars-olof.

/Bb

puss på samhäll

Har precis tagit en liten paus från allt pluggande, känns verkligen som allt kommer på samma gång nu. Orkar inte plugga hela tiden, det kan väl endå inte vara så att det är det livet ska gå ut på?  nej usch!

förut tyckte jag samhäll, eller so som det så fint kallades då var hur roligt som helst. Man kan nog säga att de va mitt favoritämne.  Men nu orkar jag inte ens bry mig om något som har med det att göra. Känns otroligt tråkigt eftersom jag vet att jag faktiskt är bra på det. Jag älskar historia! Kanske blir bättre snart, tror jag bara är inne i någon svacka, eller jag hoppas på det iaf.

Idag när jag kom hem hade mamma vart i stan och köpt med nya solbrillor, typ "blomma" att ha i håret och massa sånt småplock. Det gillas.

Nje, nu måste jag dyka in i alla partier igen,  jag vill bara döö.

/Bb


what about dady cool?

Sitter och lyssnar på några riktiga 70-tals låter och självklart kommer daddy cool upp. Helsike vilken härlig låt eller :) blir på så bra humör!

Skoldagen har varit ganska soft, inte allt för jobbiga onsdagar. Skönt.
Efter skolan gick jag och helen ner till stan, och in på leksaksaffären och kollade lite tills lörda, hittade inte mkt men. Sen träna vi, gud så duktiga vi är!  Tillochmed så duktiga att vi unnade oss 25 i solariumet, härligt!  Känner att jag ser ut som ett lik, helt kritvit :| 
Träffade agnes en snabbis också, pratade lite och så.

Nu har jag pluggat, gjort klart engelskan och läst på samhällsprovet. Kanske ska ta en titt i Matteboken också? usch, provet kommer går rakt åt helvete. Har vart så himla oseriös på våra senaste lektioner att jag inte ens kan de enklaste talen på de kapitlet. Hur ska det gå? måste iaf vara med på genomgångarna, och inte sitta och prata som vi gillar att göra i min klass.

Ikväll ska jag med lillebror till handbollsträningen, dom har match på mammorna mm ska vara med och spela, Och eftersom mamma har så ont i axeln får nog jag vara med istället. Kan ju bli kul :)  dom är faktiskt duktiga dom där små. Skjuter mål varje gång typ,  jag tänker då inte stå i mål iaf och bli ägd av massa 10,9,8,7,6 tillochmed 5 åringar!



/Bb

school sucks

Nu har skolan verkligen dragit igång igen, har vart skönt att få glömma bort alla prov, läxor som jag hela tiden vetat om i flera veckor men aldrig orkar öva till. Och nu kommer alla på samma gång. 
Inte måste toasters där inte!

Mamma är nere och rotar i källaren efter alla mina sommarkläder. Blir ju fest i helgen i Sjötorp. Filip blir 19 :)  Ska bli riktigt kul, dels för temat och sådär, alltid kul med lite nytt.  Sen också för att träffa alla sjötorpare, det var ett jäkla tag sen nu. Kommer nog nästan kännas lite som förr,  oj vad kul vi hade då. det glömmer man aldrig :)
Troligtvis blir det så att jag, agnes, vicco, hampe och david förfestar lite hos davids pappa, i andra huset. Och drar sen vidare till festen. Hoppas på en kul kväll.
Dock vääääääldigt tråkigt att inte prutten kan vara med,  och jenny, viccan, julia, nicole, jennifer och alla.


/Bb

hemma :)

åh, nu är jag äntligen hemma!  Har vart hur bra som helst alltihop.  Tog 8 h hem med, precis som upp. Åkte inte så tidigt, men runt halv 11. Sov en bit också, skönt som satan! :)

I fredags var vi på bodaborg, fast vi gjorde inga banor elr så. Kalle, johanna och david åkte gocart! sen blev vi runtvisade av han som jobbade där, as trevlig va han.  Han tog med oss in i banorna och sånt :D
Blev god mat och suuuper bra sällskap varje dag! Johannas humor altså, precis likadan som David. Helt sjukt kul att sitta och lyssna på dom :D
Igår var vi i åre, såg bl a Regina lund, Hans fahlen mm, Dom åkte skidor på torget. Typ skidskytte :D  as kul att kolla på.  Det var massa småkändisar som var med och åkte :) Vi åkte även upp i en kabingrej, hur fint som helst :) skulle dock aldrig i hela mitt liv åka ner för dom backarna. :D

Orkar inte skriva mer, men de va sjukt kul alltihop.
Bilder kommer :)

/Bb


östersund

Nu har vi äntligen kommit upp och allt är hur bra som helst. Resan upp vad riktigt seg men de gick. tog 8h, :)

Igår åkte vi först ut med hundarna så de fick springa på isen, åkte till Andersö ellr nått ;p  sen blev var det typ kväll när vi kom hem och då blev det jättegod mat som Johanna lagade!

Idag åkte david och kalle ut och fiskade vid 9 ungefär. Då gick jag och maria en långsväng med hundarna. riktigt skönt i dehär vädret. Solen skiner och det är hur mkt snö som helst!
Sen blev det en shoppingrunda med johanna och maria! Hittade lite småplock och ett par skor, döösnygga! :D

imorrn ska vi bada på badhuset precis intill stugan. Där finns det bubbelpool, ruchelkanor och utomhusbad mm.  yup dom g-vik :)  Och sen ska vi åka Gokart! :D blir nog kul :)

maten är klar nu,  ha det bra :)

/Bb


cozmo <3

Nu är väskan packad, bara davids alla grejjer som är kvar. Men det tar jag sen :)  vet inte riktigt hur det blir ikväll, antingen åker jag in till stan och sover hos davids mamma, utan david. Eller så kommer hon och hämtar mig imorrnbitti. Sen rullar vi iväg mot Östersund där johanna, kalle och david väntar :)<3


Skolan idag kändes otroligt värd.
Först sovmorron till halv 11, som visserligen är väldigt skönt :) Helen sov ju här så vi gick upp kl 8 och käkade mm. Halv 11 började datakunskapen, där hon hade genomgång om tabbar eller nått, och vi fick sluta tidigare. Sen hål i 2,5 h till 14.20. Då hade vi svenska, och vi fick göra typ vad vi ville ;S  så jag, helen och julia satte oss i ett arbetsrum typ och kollade på film, ( helen hade med sig sin dator till mig och altså till skolan också). Filmen var bra men kollade bara hälften. Ska nog ladda ner den tror ja :)
Efter skolan träffade jag agnes, vi fikade och gick lite på stan :)  trevligt..

Nu när jag kom hem slog det mig ännu hårdare än jag trott, att det faktiskt är min sista dag tsm med Cozmo.  Mitt hjärta..
Han kom som alltid springades och hoppade upp och bet mig i öronen :) Han har följt alla mina steg, känns som han känner att det är något.  Just nu ligger han i mitt knä och snarkar lite gulligt sådär.
.. och jag sitter här med gråten i halsen och en stoor klump i magen. Har ju hela tiden vetat att denna dagen skulle komma, men aldrig såhär snabbt. Jag har träffat dem som ska ha honom massor och de verkar super + att du faktiskt hamnar i Lyrestad hos en familj vi känner någorlunda, men itne som vi umgås med. Hoppas det blir ändring så du kommer hit ofta!
nu kröp han upp vid halsen på mig, och nu sprack det.. nu kommer tårarna...

fyfan vad jag hatar sånt här. älskar dig.


/Bb

lalal

wellwell, då har helgen gått. riktigt snabbt även denna gång.
Men det har faktiskt varit väldigt bra,  fredags vet ni alla redan om och lördas så åkte jag och älskling in till stan och sov där. Mysigt :)
Igår (söndag) så lagade älskling jättegod mat till mig, emil och hanna. Blev hasselbackspotatis, kyklingfilé/fläskcaré och svampsås :)  Han kan min david :)

imorses gick älskling upp jätte tidigt med mig för att äta frukost, snäll är han eftersom han faktiskt kunnat sova till 10 typ. :) Sa hejdå och massa puss och kram blev det.

Nu sitter han fortf på tåget påväg till Östersund, hoppas allt går bra :)

Snart kommer prutten hit, hon ska sova här :)  och vet ni vad?!  VI SKA TJOCKA OSS MED PIZZA! :D  deni!

/Bb

fredag - party?

Kvällen började bra igår, mycket skratt god mat osv. Smash altså, vilket ställe helt klart bland favoriterna!
Runt 8 trallade vi vidare till Josefin, där va det lite folk. Det var kul till alla tråkigheter började komma mer och mer, men vi hoppas allihop att det är bra med dig, hemskt var det iaf.  Men iaf, vi åkte hem till Jenny efter allt, där satt  vi och pratade och somnade ganska snabbt, alla var nog helt slut tror jag. Jenny skrek i sömnen, ( iofs bättre än att sjunga som förra gången) och viccan reagerade inte på nått. Helen och jag var väl dom enda som mådde ra överhuvudtaget. haha :)
får tacka Josefin för kvällen också, riktigt snällt var det. <3

Imorses vaknade jenny vid 7 (y 
det gillar vi inte. Men jag lyckades somna om och de andra också. Och nästa som vaknade blev viccan, men hon klarade iaf av att vara tyst och inte tända lampan, det uppskattas! HAHA :)
Käkade god frukost och sen spelade vi lite kort, sen kom helens pappa och hämtade oss och nu sitter jag här.

Sen kommer david och vi tar tåget in till stan och sover där. Blir nog bara en riktig myskväll, hoppas jag på iaf. har saknat dig massor i veckan så vi får kramas lite extra mycket :) vem vet, kanske blir det en sväng till agnes och victor?  om dom kan och om vi orkar.. känner mig helt slut från igår.

träffa även en av mina sysslingar igår, han berättade att han antagligen ska sjunga på Inez begravning, herregud vad glad jag blev. 

tänkte slänga in en liten bild från igår också, :)


/Bb

min prins

David Esplund, min prins utan krona.
Fyfan vad jag älskar dig, vill aldrig vara utan dig.
gaah, jag är så jävla kär i dig. Lämna mig aldrig. <3


taaaaaaaaaack

Nu ser min blogg äntligen lite normal ut, och inte så tråkig som den va förut.
Ett stort tack till stäven för det:)
blev skit snyggt!
Haha nästan lite pinsamt att jag får fråga andra för att jag inte klarar av det själv :D  haha
menmen,

Imorrn blir det först skola, segaste dagen på hela veckan.  Man vill ju ha ett soft schema på fredagar men nejdå, inte vi :)
Sen iaf åker jag hem, ingen träning altså. Sen gör jag iordning mig och sådära, och halv 7 kliver jag på bussen där helen väntar och vi åker till stan. På stationen kommer viccan och jenny vänta på oss och vi trallar iväg till älskade smash! gaah, ska bli sååå gott verkligen!
Men iaf, sen till det allra roligaste, Till Josefin och där blir det party hela natten lång!  eller ja, ett tag iaf :D
Sen sover vi hos Jenny allihop.  Jag, Helen och Viccan! 
Känns verkligen som det blir super (y

:)


/Bb

svartsjuka ?

för er som inte visste det så är altså detta mitt ex,
vet att ni antaligen blir svartsjuka och inte kommer tro mig.
Men det är iaf sant, :)


Han är ju inte direkt ful att kolla på, 
men david är sååååååååå jävla mkt snyggare :D

/Bb


lalala

forever young?
do you really want to live forever
.. ?

Inez, zita och cozmo ligger i min säng och latar sig alla tre. Ska väl joina dom snart med ett oth avsnitt. Kanske åker in til älsking sen men tror inte det. orkar inte ta med mig så mkt kläder som jag får göra då, och ännu mindre orkar jag bära min feta väska till skolan. Blä på det!

skolan rullar på, har varit väldigt skönt med två dagar lediga, det behövdes verkligen!
Humöret är inte på för läxor och prov som vi har mängder av.
Kanske skulle valt en lättare linje? ;o 
nje, skulle inte trivas i något annat, för jag har ju mina flickor som förgyller min dag.

Det finns också en person som jag saknar hur mycket som helst.
Min Agnus,
vafan ska vi göra? det går inte dehär, träffas bara mer och mer sällan.
Känns inte bra alls, vill ju att de ska vara som förut. Men det blir ju svårt eftersom vi inte ens går på samma skola. Men vi får försöka lösa det endå, såhär får det inte vara. Hur ska det då bli i 3an, om vi inte ens klara oss ur 1an?
nej, det får inte hända.
I sommras var allt jättebra, och vi pratade om att det absolut inte fick bli som det faktiskt är idag. ringer, smsar aldrig till varandra mer.. känns tomt!
Jag älskar dig, min bästa vän.
Glöm aldrig det. .v



/Bb

huh? :D

Åkte ju till slättevalla tillslut igår. Där blev det tårta med Davids faster, ander,emil, hanna och såklart David.
Stannade inte så länge för jag skulle åka vidare på kvällen till Helen. Åkte dit vid 7 typ.
Haha vi kollade på en jätterolig sida, som tyvär är borttagen nu men..
tkr så synd om honom, :/
Aja, sen blev det iaf film, chips och chockladbollar uppe på bygget! :D riktigt trevligt.
Och imorse gick vi en sväng med Quai, sen gjorde vi varm chocklad och tog chokladbollar med oss ut på 4hjulingarna, dom har ju två så de va perfa! :D Åkte runt en sväng sen åkte vi vidare till ett "berg"  och där satte vi oss och fika. Vi gjorde snöfigurer och kasta snö. haha..  Sen kom det en helikopter as nära :D
- huh?
- AAAAAAAAAAH!!
- dunk

klockrent! :D

Sket kul var det iaf :D tack för det!

Nu har jag nyss kollat på 2 oth avsnitt, och senare blire fler.  Om inte david tjatar med mig in till stan, då följer jag med dit :)

Annars börjar ju skolan imorrn, känns endå inte så himla hemskt.
Har bara prov imorrn och sen antar jag att vi får sluta. ganska skönt!
Och sen går jag ju bara tills tisda sen åker jag :) ska bli kul. Längtar faktiskt!

/Bb


älskling 17

Idag fyller min älskling 17 år.
Han kommer hit snart så ska han få öppna sina paket, sen åker vi vidare till Slättevalla.
Han har 5 st paket som väntar här hemma :)
2 från mamma och pappa och 3 från mig! :D
Det blir nog bra.

igårkväll kunde jag inte slita mig från lillkillen så jag tog ner min madrass och la den på golvet så Cozmo kunde sova hos mig :)  myss.
Och idag kl 11 gick jag ner till frissan och blekte håret. Tog 2 timmar :o 
menmen.. blir nog bra när jag vant mig :)


ååh, kom nu älskling!

/Bb

;(

Fick reda på igår kväll att jag kommer missa Inez begravning. Det är samma vecka som jag åker till Östersund.
Det gör verkligen ont i mig att inte få säga hejdå en sista gång..men jag lovar att när jag kommer hem ska jag åka till dig, och säga hejdå med en egen blomma!
men det gör så ont...




RSS 2.0