helg :)

Helgen,hm vart ska jag börja?
Lördagen började iaf med att älskling åkte till Sjötorp för att ta båten in till stan med Anton, jag sov däremot vidare tills klockan blev runt 11, riktigt skönt att få sova ut och jag kände att jag verkligen behövde de :) Fick vara hundvakt åt Zita och inez, s jag tog en liten sväng med dom också, sen solade jag någon timme, blev inte så värst brun, ååh. jag blir aldrig det! Men iaf, kl 7 ungefär stog Simon och Helen här utanför med bilen, vi åkte vidare in till stan där det blev good pizza på Bistro med älskling, anton, och såklart helen simon! Efter en liten stund kom också Agnes, blev jätteglad för att du kom! :)
Kvällen blev bra, men kanske inte riktigt så bra som jag hoppats på. Men det tar vi igen nästa vecka i Sjötorp. :)
Runt halv 2 åkte helen och simon hem och jag blev genast hur trött som helst, blir ju så när den enda roliga som var kvar åkte iväg, ;(
Men älskling och anton följde mig hem, för david ville inte att jag skulle gå själv haha, söt han är. Väl hemma bäddade han ner mig jätteskönt framför tvn, och kramade och pussade mig hejdå, sen gick dom ut en sväng till. :) Jag somnade som en stock!!

Idag har vi haft kalas hela dagen känns det som, först kom mammas sida för att fira lillebror som blir 10 imorrn, och nu kom vi nyss hem från farmor efter morsdag firande. Gosh, jag är hur trött som helst!
snart kommer min älskling och myyser med mig :)

imorrn är de back in hell. något jag inte ser fram emot

/Bb

Lördag,

Igår åkte jag och helen till skövde efter skolan, helen hittade ganska mycket och jag köpte en tunika/tröja som jag ska ha på min ikväll. Faktiskt ganska snygg!
Jag och Helen fick ta swebus hem kl 20.20 igår från mariestad. jag hade ju fritidskort så jag gav det till helen så jag kunde betala med hennes pengar till lyrestad, eftersom det blir mycket billigare. Fick världens chock när jag stog dr och skulle betala, NITTIOFEM JÄVLA KRONOR!?  95 kr för 2 mil, och sen förväntar dom sig att folk ska åka komunalt? Glöm det, hellre bil än att betala ett så högt pris.

David kom och hämtade mig vid bussen sen åkte vi hem till mig och myyste framför tvn, Constantine var det som föll oss båda i smaken :)


Nu har jag nyss suttit ute i solen i ca 1,5 timme. Riktigt skönt, det är så himla varmt! Perfekt väder för crusingen (y Ska snart ta något litet att äta, sen gå en runda med hundarna. Är ensam hemma för Viktor har fotbollsmatch hela dagen, någon kupp, så mamma och pappa är där. :)

Kvällen blir toppen (y

/Bb

spikmatta! (Y)

Pappa fick hem sin spikmatta idag, så jag passade på att testa den i några minuter. Kändes konstigt men gjorde absolut inte ont, vilket är bra. Ska tydligen vara bra om man är stressad, sover dåligt och så :) Ska försöka att lägga min på den nåra gånger i veckan, kanske hjälper emot all min stress, jag blir snart gråhårig!
tummen upp för spikmatta (Y)




Passar på att slänga in en bild min nya skorna också, annars blir det aldrig av :)

Vad tycks? :)


/Bb

15 dagar till sommarlov!

Onsdagar brukar vara så himla slappa, men jag känner att jag inte riktigt är sams med han där uppe just nu. Allt blir bara fel, en sak efter den andra. Snälla gud, gör iaf så att redovisningen imorrn blir bra. Annars blir jag ledsen.

Fick ett par jättesöta skor av mamma idag, vita pumps!  Blir fint nu till sommaren och så, tyvär har jag ingen bild just nu, och är lite för stressad för att ta något. Men det kanske dyker upp så småningom. :)
Imorrn är det bara två veckor kvar till frihet, ska bli såååå skönt. Det mest efterlängtade sommarovet jag haft iaf, ska verkligen försöka njuta av varje sekund, förhoppningsvis spenderas mycket tid med mina flickor och då rinner tiden iväg. Men roligt har vi iaf :)

Ska nog kila ut på en promenad sen, känner att det behövs. Få rensa tankarna lite och så :)

/Bb

Tisdag

Såg ett test på facebook, "passar ni ihop?" och jag tänkte att jag skulle göra det för att se, dedär stämmer visserligen nästan aldrig dedär testen men bara för skojs skull :) fick dehär svaret:

Ni är själsfränder! Det är inte många par som passar så otroligt bra som ni gör. Ni är lika på många områden men kan fortfarande ha små olikheter, men kärleken ni har till varandra förblir osårbar. Redan första gången ni sågs var det som en osynlig dragningskraft mellan er, trots att ni just träffats. Många gånger känner ni er oseparerbara och vill hälst alltid vara nära varandra. Ni ogillar att vara ifrån varandra just för att ni faktiskt HÖR IHOP som två pusselbitar. Ni får ofta höra hur fina ni är tillsammans och ni passar ihop som handen i en hanske. Den äkta kärleken lär hålla er evigt tillsammans. Glöm inte att kärlek som denna är svår att finna, så håll fast vid varandra! Så löser kärleken allt mellan er tillslut.

Ganska roligt tycker jag, de är alltid roligt att höra att vi passar bra ihop :)

Ska nog snart åka iväg till david för att hjälpa honom med sin båt han renoverar. herregud så fin den börjar bli! Han är duktig min david, kommer bli jättefin när den är klar! Jag har också kommit på en suuuperbra plan, Jag fixar all sorts inredning, dynor, gardiner, matta mm och sen får jag en ganska fet andel när han säljer den, om han accepterat erbjudandet är inte helt klart än, men en liten andel ska jag fasiken ha iaf, bara för att jag är jag :) haha

/Bb

:)

Är så himla trött, vill bara sova bort hela dagarna som är kvar nu tills sommarlov. Skulle vara så sjukt skönt. Har en samhällsuppgift som jag inte förstår något alls av som ska redovisas på torsdag, och för att göra det hela ännu bättre så avgör detta mitt betyg,  MVG eller VG..känns mindre bra med tanke på att jag inte kommer förstå vad man ska göra hur mycket någon än förklarar, gaaah!  Mitt öde ligger i Nicole och Jennys händer ;o

Igår var det lite mindre trevligt, vaknade hos david med massa kramp i magen, åkte hem typ direkt och la mig framför tv och där låg jag hela dagen med ont i magen (y  Typ kl 6-7 blev det bättre och natten blev lugn :)

Nu ska jag dyka ner i mina aktier igen och se om det går bättre denna gång, trots alla sjuttioelva gånger jag misslyckats.

/Bb

grillning mm

Igår kväll åkte ju somsagt jag och david in till stan, vi köpte mat så vi kunde grilla, och runt halv 9 plingade Agnes och Victor på dörren! :)  Vi åt gott, drack vin mm. Jättemysigt!
Desto senare det blev ju mer folk kom det kan man säga, innan vi gick ut vid typ 12-1 var vi kanske 15 pers eller något, Även en karlsborgare hittade dit, har aldrig i hela mitt liv vart med om att någon kan prata så mycket, herregud!

Och vet ni vad?!  håll i er...
JAG DRACK ÖL!


Ikväll bär det av till hova med mina favoriter, kommer bli toppen! :D

/Bb

klippning!

Åkte in till stan imorses med 11,36 tåget. Skulle klippa mig, blev ganska bra tycker jag. Känns kort men det är nog bara jag som inbillar mig. Tunnade ut håret sjukt mycket iaf så nu är det inte lika tjockt :) Efter klippningen fikade jag med Agnes, kul att träffas, var så längesen sist. Vi kom överens om att vi ska färga/slinga varandras hår snart, om vi vågar vill säga. :)

Ikväll ska jag och david vara hundvakt åt wilma, så vi ska sova i stan. Vem vet, får kanske ett trevligt besök ?! :D

/Bb


soft dag

Har övningskört massor idag,  bl a stan och sjötorp :)  har faktiskt gått hyffsat bra, men känner mig så himla osäker i trafiken så jag måste köra mera!
Nu kollar jag lite smått på Hjälp! jag är med i en japansk tvshov, och just nu ska dom äta en as lång nudel. Helt sjukt hur man ens kan komma på hälften av dessa tävlingar de får göra. Skulle vara riktigt kul att testa att tävlingar. Samma sak gäller Wipeout, skulle mer än gärna testa den banan, och framför allt bollarna, ser as roligt ut tycker jag!

Fick en anonym kommentar igår,  om denna personen nu väljer att fortsätta vara anonym bryr jag mig inte om, men skulle iaf uppskatta en lite bättre förklaring.


/Bb


lalalala

Kom hem för en stund sen, har vart en lång dag. Men skönt att vara hemma iaf.
Ikväll ska jag ta det riktigt lugnt, vet inte vad jag ska göra riktigt. David är i Slättevalla så jag kanske drar mig dit? Men ska jag dit måste jag sminka mig eftersom Elisabeth har lite tjejparty, och jag orkar inte kleta med det just nu. Sen tänkte jag att det kanske vore dumt att komma dit och störa på deras lilla fest :)

Nu fick jag impulsryck. Jag ska nog ta en joggingrunda, kan behövas eftersom det blev donken idag.
Skriver säkert sen, skulle inte förvåna mig. Har så tråkigt när inte david är här, :(



Jag förstår inte,


Är det ens möjligt att ändras så mycket som du gjort!?  Så att ens tydligen "gamla" vänner inte ens känner igen en? uttrycket gamla använder jag då personen har lämnat oss bakom sig, likaså sitt gamla jag. Jag blir så ledsen när jag tänker på hur det har blivit, hur vi har blivit..
Vart tog den glada roliga omtänksamma tjejen som inte brydde sig om vad någon annan tyckte vägen? verkar som du lagt din goda sida åt sidan, och blivit en sån jag vet att du inte ville bli.
Jag är ledsen att de blivit såhär, men du verkar inte ens se det?


/Bb

Muusik

David åkte nyss, vi har kollat på Die hard, vet inte riktigt vilken av dom det var, men ganska bra faktiskt :) första filmen av den serier jag såg. Och det lär bli fler. :)

Sitter vid datorn och gör mest ingenting. Fick nyss ett par riktigt bra låtar utav min kusin, och vet ni vad?  Det är mina två kusiners band som gjort dom. Ja, det är sant. Det finns massa musikaliska människor i min släkt, men tråkigt nog är jag ingen utav dom. Har klarat mig ganska bra endå faktiskt :)
Riktigt góa låtar!  Jag blir nästan lite stolt över mina kusiner :D

/Bb


långhelg!

Proven gick hyssat, G blir det iaf.
Känns rikigt skönt att det är helg nu, eller ja.. Man kan ju se det så eftersom jag är ledig resten av veckan. Imorrn kommer Cozmo på morgonen och myser med mig. Han kommer säkert vara uuurbusig så jag kommer nog få gå upp direkt. Han ska följa med och hämta Inez så att hon får se lillen :)

Ikväll ska jag softa framför tvn, jag älskar min säng så oootroligt mycket att jag kan ligga i den hela dagarna. åh, min säng. Ska nog kila bort ca 2 m åt höger och glo på film! :D

Bilder på lillen kommer imorgon.



/Bb


tisdag, !

nu på morgonen har jag först matte nationella som de flesta andra. Sen typ direkt efter det har jag excelprov ;o  kommer inte gå bra, men ett G ska jag nog kunna skrapa ihop iaf. :)
Imorrn är jag ledig. Ska bli skönt med en riktig långhelg.



Grattis till älskling som klarade förarbeviset igår. :)

Lejonet!

Kom nyss hem ifrån den långa bilresan ner till Fotskäl, där den uuurschnögga mopskillen Leon bor. Typ direkt när vi kom dit ville han direkt till inez och "bara köra" hahah. Till en början vägrade hon men efter ca 15 min ändrade hon sig. Så första parningen är redan klar. Nu ska hon vara där för fler gånger till Onsdag.
Då kommer jag antagligen ta ledigt från skolan så mamma slipper åka själv. Ganska skönt att vara ledig torsdag, fredag också ;D Soft vecka!

Passade på att ta ett par bilder på snyggingen, och för er som inte riktigt vet hur en mops SKA se hur
- här är ett väldigt bra exempel :)





/Bb

S & S

Snart är det dags för Inez att åka till sin lilla pojke Leon, och vi hoppas på att det blir fler denna gången :) kommer bli tomt med om ett par dagar är hon hemma igen.

I fredags blev det maaaassa mys med älskling. Köpte massa godis och kollade på talang 2009. Han som kunde se siffror i färger var helt sjuk :o Blev även en liten pizza på kvällen. :)

Lördag gick vi upp halv 7 för att åka till moster och sitta barnvakt heeela dagen. 7-19 kan man säga. Det var givetvis Stina och Samuel jag och david skulle ha koll på. Det gick bra men Stina gjorde flera insidenter, men vad ska man förvänta sig utav en helt gaaalen 4 åring? Vi gjorde b la en liten utflykt och bakade, letade gömda godispåsar, och massa roligt :)  Dom är allt bra speciella dom ungarna, älskar dom!










/ Bb


:)

ojoj, jag chockar tillomed mig själv just nu.
har varit ute och sprungit idag med, nöjde mig dock inte bara med vad vårt kära spår har att erbjuda, jag tog ett varv där, och sen kanalbanken. Stannade bara och gick ca 3m på hela rundan. Riktigt nöjd är jag.

Fortsätt såhär rebecka!

/Bb

min livsgnista


david esplund, min älskling, mitt liv, mitt allt.
helt sjukt hur man kan älska någon så mycket som jag älskar dig. Förstår det knappt ens själv, man tycker ju att känslorna borde svalna en aning efter mer än 3 år men tvärtom, jag är ännu kärare, jag är förälskad!
Tänker ofta tillbaka då vi blev tsm och jag får alltid ett leende på läpparna, även nu sitter jag och små ler :)
kommer ihåg det som om det vore igår.



sitter och tänkte tillbaka på hur det var förut, när jag inte hade min älskling vid min sida. Hur tomt jag tyckte att det var, dock var det väldigt längesen och förstog inte då att min drömprins varit precis framför näsan på mig under hela min skoltid på lyrestad. Otroligt roligt nu att vi ofta sitter och pratar minnen om när vi var små, det är kul att vi har så himla många delade minnen. Även från när vi inte var tsm, :)
Men jag glömmer aldrig dom dära första smsen när vi började skriva "puss", jag fick en bra känsla i hela kroppen då. Trots att det bara var en enkelt puss som inte betydde mycket för mig, jag hade inga känslor för dig då. Men vi pratade mer och mer på sms, duvet när man var liten var man så blyg! Sen övergick det mer i telefonsamtal på sena kvällar, när vi låg och gjorde ingenting.. pratade i flera timmar varje gång sent in på natten, och varje gång jag sa att jag behövde sova, så sa du alltid att det kan man göra på helgerna, och så blev det. Men även där kunde det bli ett samtal då och då... på sportlovet kommer jag ihåg att vi smsade som idioter till varandra, jag tror jag fyllde på mobilen 3 gånger på två dagar. Det var också då som jag verkligen började tycka om dig, och det blev massa hjärtan och pussar via sms. :)

När matilda sen skulle till emil, davids bror. Följde jag givetvis med, till vilken anledning?  haha jo, david såklart! Vi kollade på lillakycklingen som var vrålkass, lyssnade på michael jackson och spelade halo. Under filmens gång började David också "frysa" så han hämtade ett täcke och la det över oss, sen under täcken tog han min hand och jag blev hur varm i kroppen som helst, så himla glad!
Jag och matilda åkte hem och sov hos mig och pratade hur mycket som helst, och bestämde att någon helg snart vi får göra om detta, Sagt och gjort, några helgerna senare satt vi där igen med emil och david. Vi låg och kramades men inget mer.. men jag var lika glad för det. Kommer ihåg att jag kände mig helt varm i kroppen och pirr i magen så fort jag såg honom i skolan. Smsen fortsatte, och en dag så skrev du dom tre orden, jag  älskar  dig! Jag visste inte vad jag skulle svara, herregud jag var vrålkär i dig och ville bara skriva att jag älskade dig också! Men jag lyckades sansa mig och skrev utan hets "jag älskar dig med :)" ååh, den känslan. Helt underbar!  Efter några dagar tvingade matilda mig att fråga om han menade som vän eller mer, och det gjorde jag. Blev hur lessen som helst när du skrev att du menade som vän, jag skrev huuur fort som helst tillbaka att jag gjorde desamma. Men då fick jag fröken stävenborg på mig som än en gång tvingade mig att skriva att jag inte alls bara ville vara vän, utan mera. Och svaret jag gfick var ungefär " jag med, var rädd för att du inte ville :)".  heerre min skapare vilket krångel tycker jag nu 3 år senare! 
 Den 22/2 - 2006 åkte jag och stefanie till david för att umgås lite, kolla på film och allmänt bara chilla. Det var då, då du gjorde mig till världens lyckligaste flicka. När du pussade mig för första gången, herregud. Jag log i flera dagar efter det kändes det som.  

jag älskar dig nils simon david esplund, det finns inget i hela vida världen som kan ändra det. Jag kommer aldrig lämna dig, du är så jävla min!

/Bb


skövde

Nationella matte idag, gick sådär. Hoppas på G iaf, då är jag nöjd. Efter det hade vi bara data och där satt jag bara och letade information om Vin Diesel. Visste ni t ex att han har en tvillingbror? :o

Sen bar det av till skövde med helen, där köptes två jeanstights på gina. Sen gick vi runt i nåra affärer och träffade Josefin. Och vi bestämmde att en fika skulle sitta perfekt, kladdkaka och chokladboll var det som stog på menyn för oss. GOTT!

tänka sig att jag precis sprungit flera km, helt utan att ngn tjatade. jäkla impuls altså. :o :D

/Bb

skoljoggen

Ganska härlig dag faktiskt.
Började ju som jag skrev imorses med sovmorron och att helen kom. Vi gick ut med wilma och pratade massor. Sen gick vi till skolan, där vi började springa tillsammans, men slutade med att vi sprang ifrån varandra men möttes upp vid mål igen, där det blev en god glass!
När jag kom hem la jag mig i sängen och kollade på "livet är en schlager", hyffsat bra film, även om den är några år. Kommer ihåg att jag kollade på den när jag var mindre.

Imorrn blir det skövde med Helen, ska försöka hitta byxor båda två. Det ska nog gå. :)



/Bb


helgen

Gosh, har inte orkat skriva på hur länge som helst, så jag tänkte ta helgen lite snabbt.
Fredags var toppen, sov ju i tält med jenni, jenny, viccan, helen, nicole. Blev super, med musik, god dricka och sådär. Men slutade dock med att jag jenny och viccan låg under stjärnorna och sov istället för i tältet, bara för att jenni var så smart att ta med ett 4mannatält till 6 pers (y
Haha, men riktig skön kväll var det!

Lördag, vaknade runt 7 när jenny och viccan skulle hem, så jag tog mid madrass och gick ner till tältet. Där vaknade vi senare vid halv 11.Då städade vi och sen kom mamma. Jag sov hela dagen, men på kvällen kom älskling och myste med mig. :)

Söndag, gjorde vi nog absolut ingenting. Låg bara och sov och myste!


idag är det tisdag och vecka 20,  det betyder vårjogg. har sovmorron fram till kl 12,40 men är tyvärr redan vaken. Är hos david, men han har redan gått till skolan, bara vår klass som har så bra lärare ;D Men iaf, snart kommer helen hit och gör mig sällskap. Sen ska vi gå ner tillsammans till Ahlagen där alla ska börja springa. 6,3 km. Hej jag kommer dö.

/Bb

tälta! :D

Imorrn ska jag direkt efter skolan följa med Prutten hem, med viccan och jenny. Ska färga hennes hår till ljusbrunt, eller vilken färg det nu blir. Hoppas på bra resultat iaf. Efter det ska vi in till Hova, äta pizza, handla. Sen gå bort till Mullekojjan eller något sånt och slå upp tält och ha det mysigt tsm med Jennifer och Nicole. Kommer verkligen bli super, men hur vi alla ska få plats i ett 4-5 mannatält får vi se. Bilder kommer nog på hur vi sover :)
Ska iaf bli grillning till sent in på natten med god dricka och bra musik. Hoppas också på att vi kan sova utan att skrämma upp oss själva när vi ska sova helt mitt ute i ingenstans med skog runt oss. Haha jag vet nog hur det slutar, INGET SOVA!
Känner bara hur bra allt är just nu. Jag har helt underbara vänner som alltid ställer upp och finns till 100%, en sjukt snygg och perfekt pojkvän som jag älskar mer än allt.:)

Idag har jag, viccan och helen vart på marknaden en sväng. Köpte munkar och heliumballong, duktiga som vi är fick vi två ballonger som skulle kostat 70 kr/st för 30 kr/st, jo vi vet sjukt bra är vi. Vi fick sugrör till också så att det skulle bli lättare att få in det i lungorna. Efter det var det i full gång. Pratade för fullt och roliga röster. riktigt kul faktiskt, vi laddar upp oss inför sjötorpsdagarna, då blir det fest som aldrig förr.


mina flickor, fyfasiken vad ni är bäst.
blev en bild på några av dom, de andra vet vilka de är. <3

/Bb

sommar :)

sommartider hej hej sommartider..
Sitter och lyssnar på gó sommarmusik, bl a Hej monica, günter, "när vi gräver guld i USA" och sån där riktigt kass musik. Men till sommar är det sånt det ska vara, så att man kan sjunga med :)!
Och sommarjobbet kanske är fixat endå, som tur är. Fick lite panik där ett tag, men ska absolut inte säga att de är bestämmt än, men jag hoppas som ini norden! Hon skulle höra av sig om ett tag när hon visste mer hur det såg ut. :)




SVÅRASTE TRICKET


Svåraste tricket
Ett felskär och så var han förlamad. Snowboarden höll på att bli den 26årige elitåkaren Joakim Öwres död. Ändå är brädan drivkraften i hans kamp att leva ett normalt iv igen. Livsgnistan har aldrig varit starkare liksom stödet från det gamla snowboardgänget. HAns mål är att klara sitt liv svåraste trick: att stå på brädan igen.

Något felskör och så slog jag i huvudet. Tack vare hjälmen överlevde jag. Annars hade jag inte suttit här nu, säger Joakim

De fyra första månaderna efter olyckan är helt utraderade ur minnet. När koman släppte kunde han inte tala och var förlamad i vänster sida. Men Joakim är fast övertygad om att komma tillbaka.

- Jag tänker bli återställd och åka snowboard igen, säger Joakim i oktober 2002, ett och ett halvt år efter olyckan.

I dag lever Joakim Öwre med svåra hjärnskador, men livsgnistan än starkare än någonsin. Brädan är den största drivkraften och kompisarna har aldrig svikit honom.

- Vi lever snowboard och det spelar ingen roll om man har gjort illa sig. Det är bara en revansch att komma tillbaka, säger bästa kompisen från barndomen Jon Wall.


Denhär dokumentären kollade vi på i skolan idag, på vård o omsorgen. Helt otroligt hur en person kan ha så himla mycket jävlaranama och att han inte gav upp. Jag skulle tappat orken att leva om det hade hänt mig, men sen finns det människor som klara nästintill allt och bland dom personerna är denna Joakim.
Tror nästan alla i klassen satt och smålog åt hans charm och personlighet. Hans sätt, tankar mm har inte ändrats något efter olyckan. Han förstår och tycker precis som förut. Och som jag skrev förut är det helt otroligt hur en person kan bli såå himla mycket bättre under en så kort period som 2 år! Förstår ni att han började som rullstolsbunden och inget tal, och "slutade" med ett hyffsat tal, och kan gå lite och åka snowboard?
Det är sånt här som gör att jag vill hjälpa andra människor, att se hur de kanske långsamt men säkert blir bättre. För innerst inne vet vi ju att det kan hända någon i din familj, din släkt, dina vänner, det kan hända dig.


/Bb




samhällen är klar

gosh, äntligen klar med samhällen som ska redovisas på fredag. Har suttit i 3 timmar nu, men äntligen klar! Känns riktigt bra nu efteråt :)

Var på stan idag efter skolan och där inhandlades hårfärg till Helen, ska bli roligt att se, om du vågar!
Tog också en fika jag, helen och viccan. Trevlig liten pratstund!
I skolan planeras helgen för fullt, på fredag ska vi troligtvis tälta en bit utanför Hova. Jag och mina flickor! Ska blir roligt, vi ska nog dricka lite, grilla och ha det allmänt mysigt bara vi tjejer. Lär bli en heldel roligt snack om allt mellan himmel och jord. Ni är guldvärda tjejer.

Juste, har glömt att berätta att det kanske blir valpar i sommar igen. Vi är inte riktigt säkra om inez löper än, men misstanken finns där. Och gör hon det så ska vi åka ner till samma hane igen, valparna kommer isåfall i juli någon gång. Jag hoppas verkligen!

Här är cozmo bara någon dag gammal, gud vad jag saknar honom!


/Bb



david :)

Sov hos david inatt, i stan. Skönt som fasiken att sova den där extra halv timmen. Den gör mer än vad man tror. Vi kollade på Van veeteren och wipeout, och åt popcorn mm, mysigt!

Snart ska jag ta tåget in till stan, våra sjötorpskillar har sin första korpenmatch idag och det får man inte missa! HasseGlass BK! :D hoppas på att ni iaf inte kommer sist som förra året!

/Bb


valborg och fredag :)

Valborg

Herregud, vart ska jag börja?  Hela kvällen var toppen från början till slut!  Jag Helen och david började iaf kvällen med att cykla till Sjötorp, för att sen gå ner till badviken och börja grillningen. hela tjejgänget var redan där :)
Under kvällens gång hände:

* massa skratt, och trevliga personer
* massa goda drinkar
* cykling med oskar, david och helen på 4 cyklar som satt ihop
* kissepauser
* tappade mobilen 2 gånger, men hittades båda gångerna!
* brasan tändes
* ramla x antal gånger på hemvägen.

På vägen hem så skulle vi ju cykla igen, det gick dock inte så bra. Vi cyklade vägen för de kändes inte bra att cykla breve kanalen, och nu efteråt tackar jag för det, vi hade garanterat legat i vattnet annars. Ramlade allt för många gånger och det märktes tydligt på morgonen när vi vaknade, Helens båda knän var helt blodiga, jag hade ont i höften och ett finger. (y

Men själva kvällen var helt sjukt bra, och tack till alla er som gjorde den! <3


Jag och helen när vi cyklade :)

ja och hanna :)

förstår inte hur ni kan ha blått hår på bilden men :P


Tack till er alihop! <3


Fredag

Jag och david åkte ut till Torsö där agnes, victor, hampe och freddy var. Vi fiskade, grillade, spelade kubb mm hade allmänt mysigt!
Kom hem  nyss och jag ska ut i solen en stund igen, ikväll ska vi vara barnvakt åt lilebror också, menmen.






/Bb

RSS 2.0