helgen

oj, hela helgen har gått och inte ett enda inlägg ? fy!

I fredags blev det en superkväll som började hos Freddy. Jag och agnes köpte med vitlöksbröd och mjölk som vi lovat. Det kom massa folk till honom och vid 9 åkte vi alla till skövde där det blev minst lika bra. Åkte också karusell tillsammans med viccan och helen,  riktigt roligt. Trodde nästan allt skulle komma upp ett tag där..

I lördags blev det en lyckad kräftskiva hos david tillsammans med Agnes, victor, jenny, söder, freddy, shabby, oskar och martin. Tror inte jag glömde någon nu? David hade pyntat så himla fint, så det blev roligt när det blev lyckat. Hoppas vi gör om det snart allihop!

I söndags vaknade vi ca 10. Började städa sen gick jag shabby oskar och david till smach för frukost. haha nyytttigt.  Sen köpte jag "män som hatar kvinnor" och åkte hem och kollade på den tsm med david. Den är så himla bra tycker jag, en riktig fullträff!

hoppas vecka går riktigt snabbt nu..

/Bb

skövde :)

Kom nyss hem ifrån Skövde. Var där idag med Helen, vi hittade allt lite snygga tröjer båda två :)Har varit en toppen dag faktiskt, åt gooood mat på presto mm, Tack för dagen :)

Mamma hämtade oss i mariestad och jag fick köra hem helen och sen hem hit. Var hur nervös som helst hela vägen från skövde och när jag väl sätter mig i bilen blir jag hur stressad som helst för att två personer sitter och fnisar, eller mer gapskrattar åt mig. gaaah, jag fick panik och det gick rätt åt helvete alltihop :(:( menmen, vi kom hem hela alla tre. Allt blev bättre när jag körde ut på e20,  måååste börja köra mer istan så jag inte blir så stressad med alla bilar runt omkring.

aja, imorrn blir det matfestival, längtar!

/Bb

!



jag saknar diiig!

kantareller!

Har precis varit ute i köket och ätit stekta kantareller, inte världens nyttigaste men tänkte att eftersom det bli ändring imorgon kan jag lika bra äta något riktigt gott! :)
Jag och mamma var ute och plockade svamp förut, jag övningskörde.  Gick faktiskt riiktigt bra den gången, känns att jag utvecklats lite det senaste. Men det är fortf en lååång väg kvar tills körkortet finns i min plånbok!

tack flickor för att ni förgyller min skoldag!

/Bb

Alfons blir till Mojje

Precis nu åkte ett par som var här för att kolla på valparna, en hane skulle de ha och det slutade med att de bestämmde sig för Alfons.De hade redan innan bestämmt sig för att han ska heta Mojje, vilket är ganska bra namn tycker jag, så nu ska vi börja kalla honom det istället.  Familjen verkade riktigt bra faktiskt, så känns ganska lungt. Men när han väl ska åka kommer bli jobbigt, när alla ska åka! fy, vill inte tänka på det. Jag har fäst mig så otroligt med dom alla fyra, 5 veckor har kännts som en evighet och jag vill aldrig släppa taget om dom.
Låter så himla mesigt men jag vill inte ;(

/Bb


skola

Idag var jag riktigt duktig som tränade efter skolan, känns as bra nu efteråt, men pest när man väl är där.  Är het slut i kroppen, precis som det ska vara!  Ska lägga mig ner i sängen och kolla på tv en stund.
Skolan idag gick bra, men inga raster typ, så det var ganska jobbigt. Nya matteläraren verkar sträng, men kanske är det vad vår klass behöver?

kommentarer från vår förra lärare:

- "om du inte fattar dedär är du ju dum i huvet"
- "Jag är glad över att jag inte har er i matte b, ingen av er kommer klara det"
- "ni är så jäääävla slöa!!"
- "enda anledningen till att ni klarade nationella var för att det var de lättaste någonsin!"
- "ni bara pratar utan att jobba nåågot"

osvosvosvosv.....får en lärare säga så?

Mina gratissms är slut och jag får damp. Så ni vet om jag inte svarar...  gah!

/Bb

valparna!

Efter 5 veckors betänketid har nu alla valparna fått namn, vi har tjaffsat i familjen och alla har inte fått som dom velat ( men jag har! ) .  Och killarna ska heta Walter och Alfons, tjejerna Astrid och Zelma.  Låter förmodligen som väldigt fula namn för er som precis hört de för fösta gången. Men det passar faktiskt riktigt bra på de söta tokarna.

Zelma kommer stanna kvar hos oss, hon är superbusig och nästan lite av ledaren för allihop. Hon är den av dom som vågar mest och testar alltid nya saker. Ska bli roligt att se hur lättlärd hon är, hoppas på bättre än mor sin iaf, hon kan ingenting.
Ni skulle bara se dom, helt sjukt att man får vara så söta :)

/Bb


mums!

Jisses, min mage spricker snart!
 Har precis mumsat i mig mammas otroliga smörgåstårta, sjukt vad gott det är.

Nu ska jag bara ta det riktigt lungt resten av dagen för att vila upp mig för en hel vecka i skolan, med vårt braiga schema. I veckan börjar också hårdträningen på nautilus,  det behövs kan jag meddela. Ska bli så himla skönt, :)

chao

fredag

Igår åkte jag till hova tillsammans med David, Anton, Oskar, Shabby och Viccan. I hova träffade vi lite senare Helen och äännu senare kom Julia och Nathalie. Vi var hos robin med massa folk men efter ett bra tag så åkte vi vidare till någon Frida. Superbra kväll :)



Idag har jag och david 3,5 år tillsammans, guud vad tiden går. <3

/Bb

opsp2, helt rätt

Första skoldagen, hur var den?
- jora, helt Ok.  Fick träffa alla mina kära klasskamrater igen och de sätter ett stort + i tillvaron.

I ettan kände jag redan efter några få veckor hur jag trivdes i opsp, jag trivdes med folket, lärarna, ämnena osv. Men denna terminen tror jag kan klå ämnena med hästlängder. Historia, psykiatri och psykologi är några av favvoämnena, det känns helt rätt. Det är sånt jag är intresserad utav och sånt jag kan tänka mig att jobba med också, även om min "drömyrke" är polis, så ligger socionom ganska nära mig också. Vi får se hur det blir, Men jag är otroligt taggad inför höstterminen, ska ge järnet!!


Sov hos David igår och vi lagade suupergod mat på kvällen. Ungsgrillad regnbågslax med katarellsås, potatis och lite hummer/fisk sås.  verkligen supergott, david är riktigt duktig i köket faktiskt!


fiskfiskfisk

Igår morse åkte jag, david och anton med mopederna till ehm, jaa.. något ställe och fiskade.  Vi ställde upp tält och gjorde en bra brasa lite senare på kvällen.  Jag fick 2 stora regnbågar, David fick 1 och anton ingen, hahaha. Jag är bäst :) 
En rolig sak var att vi tre hade suttit där i flera timmar och inte ens fått napp, så kommer pappa och mamma dit och kollar lite, Pappa lånar mitt spö och på andra försöket får han en fin regnbåge. Gah vad sura vi blev allihop!

Nu ska jag tillbringa min sista sommarlovsdag framför onetreehill. Ska kolla klart nu så slipper jag sitta efter skolan, får då ska läxorna göras..

/Bb


Rixfm - göteborg

Igår jobbade jag först på morgonen sen direkt hem och bärjade göra mig iordning. Kl 12 kom helen och towe och hämtade upp mig, sen in till stan.  Halv 2 gick bussen iväg mot skövde, och från skövde blev det tåg halv 3.  Det var verkligen jätteroligt att träffa massa vänner jag inte träffat på hur länge som helst, nu känns det bra att skolan börjar så jag får träffa resten!
Det var bra band som spelade och massa folk, lyckad kväll helt enkelt.

kl 11 gick tåget hemmåt mot skövde, där jag och helen sov över hos Viccan. Gud så fint hon bor, jättemysigt verkligen!  Tack för det viccan.

tack alla tjejer för en bra kväll, nästa år är vi 18 och då blir det ännu roligare ;)


/Bb

/Bb

kräftfiske

Imorses ringde klockan på 5. trodde jag skulle döö ett tag där. Men det gick, 10 över 5 satt jag david och anders i bilen påväg till forsvik där vi skulle ta upp en massa kräftburar. Fick massor, och några var riktigt riktigt stora! Vi åkte också en liten sväng runt i tivedskogen där anders visade david vart vi kunde fiska osv. Väl hemma var det bara att dra på sig jobbkläderna, och åka iväg för morgonpasset. Gick bra, men blir så förbannad på fransmän som bara tar för givet att jag talar franska. När jag sedan säger åt dom "i don´t understand" -  Tror ni dom bryr sig ?  nejnej, de pratar på så glatt på franska! gah.

Imorgon åker jag och en hög andra tjejer till gbg , rixfm festivalen.  Ska bli riktigt roligt att träffa alla igen, varit en sommar utan er ;/  Hoppas också på att få träffa Eleonor, min första riktiga bästis som numera är bosatt neråt kusten i Uddevalla. har saknat henne massor!

nu ska jag snart åka och jobba igen, men innan det - goood lasange!

/Bb

grillning

Igår blev det massa mys i Sjötorp. Vi grillade och hade det mysigt med eld. Det var jag helen shabby anton och älskling, men runt 12-1 skulle shabby och anton hem. Så efter mycket om och men så somnade vi tre som var kvar gott i båten. På morgonen satt vi lungt och pratade i flera timmar typ. Skrattade massor både igår och idag.

Gissa vad,?  jag har bara 5 arbetspass kvar!  

/Bb



Sjötorp, båten , grillning - (y

Kom hem från norrkvarn nyss, har jobbat 6,5 timmar redan idag och klockan är bara kvart i 1. Men vi var snabba på norrkvarn idag så jag får hela 2,5 h rast innan jag börjar igen, lucky me!
Ska försöka vara så snabb som möjligt nästa pass för ikväll kommer helen till mig, vi ska sova i sjötorp. Grilla och sånt har vi tänkt, och än så länge verkar det som vi får trevligt sällskap också.

Valparna har precis börjat gå nu, vingligt som satan men hur söta som helst! Tänkte lägga upp en video på dom här, men vet inte hur man gör. Någon som vill hjälpa mig? :) 
ska ut och leka lite med dom nu, så pass de kan vill säga, de är så himla små än, men gillar att bitas och "slå" med tassarna lite. busfrön!


brommö

Kom precis hem ifrån Brommö. Åkte dit igår med David, Oskar, Shabby, Hörjemo, Dalle och Elias. Jag var enda tjejen men hade faktiskt bra roligt endå. Vi grillade, badade mm. Jag och David sov också i tält, supermysigt :)

Har solat lite de senaste dagarna så det känns riktigt skönt att jag har fått lite färg. Man känner sig lite frächare.

vad händer sen?

/Bb

fiska kräftor

Gosh, vad jag är trött.
Har jobbat nu på morgonen, och nu har jag precis ätit en god frukost. Tänkte kolla på några oth avsnitt och kanske sova en liten stund, bara så att jag orkar vara uppe ikväll.  För ikväll ska min familj åka och fiska kräftor i min morbrors "sjö", David ska såklart med också. :)

Jag antar att david, orskar och anton kommer åka ut på sjön idag, för att åka wakeboard elr ring. Kanske hinner jag med det också, och har jag riktigt tur kanske jag lyckas övertala Helen att följa med när hon slutat? ;)

/Bb

jobbat 13,5 h

Kom nyss hem från Sjötorp.  Jag David Anton och Oskar har åkt båt, med ring och wakeboard efter. Har varit riktigt roligt faktiskt, killarna åker fortf. Men jag som ska upp halv 6 imorgon och jobba fick åka hem.  Nu ska jag kolla på One tree hill, äta riktigt good glass, och bara ta det lungt. Mina fötter dog ungefär vid 3 idag, och då hade jag fortf 4 timmar kvar, hur mår dom nu tror ni? Inte bra alls, ont som satan.  Men det blev en bra slant intjänad idag, 13,5 h. (y

Föresten, grillningen igår blev skit bra. Jättemysigt, vi tuffade ut till Ensö och maten var super god.  Tack för sällskapet!

/Bb

Klockan är 2 och jag säger godmorgon!

Godmorgon får jag nästan säga, trots att klockan är snart 2. Gick upp halv 6 för att kunna åka hemifrån en halvtimme senare. Jobbade och åkte direkt hem, satte på onetreehill avsnitt och somnade som en stock.
Måste medela att jag har börjat på kolla oth igen, JÄMT. Så fort jag får en liten sekund över så springer jag in på rummet för att kunna kolla iaf en liten del utav nästa avsnitt. Jag har redan kollat klart på snart 4esäsongen, på knappt 1 vecka?  usch, vill inte räkna ut hur många timmar jag har spenderat framför den serien. Och speciellt nätterna, gosh!

Imorgon kommer det bli hur mycket jobb som helst,  börja kl 6 för att åka vanliga rundan.  Sjötorp - Lyrestad - norrkvarn. Och direkt efter det, så stannar jag i norrkvarn för att städa hotellet. Och beroende på hur mycket det är där, så får jag ca 1 h rast och sen är det bara sätta igång igen. Sjötorp - Lyrestad - Norrkvarn.  Och slutar ca 7.  Den dagen är ju som bortblåst?
Aja, ingen idé att klaga, det finns dom som har detta pass varje dag..  typ.

/Bb

349 kr gick kalaset på

tjoho!
Har precis kollat på Wallander - hämnden. Måste säga att Wallanderfilmerna inte håller i sig riktigt, dom är inte alls lika bra som de "gamla". Hoppas på att resten blir bättre! :)

Igår åkte vi in till Agnes runt kl halv 6. Lite senare gick vi och åt på Luna, det var jag david agnes victor freddy och hampus, hela gänget! Blev massa skratt hemma hos Agnes efter det.  Hade super trevligt hela kvällen, märkte verkligen hur mycket jag saknar er allihop. Skärpning!

/Bb

ett tag sen

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev, illa!
Helgen har gått väldigt fort, jag skulle jobbat men i lördags kom jag halvägs upp till jobbet och jag var tvungen att stanna för att.. ehm, ja.. min frukostmacka trivdes inte i min mage. Fick vända och blev liggandes i sängen framför one tree hill heeela dagen, as tråkigt ;/  Stannade även hemma i söndags, mådde bättre men fortf inte bra. 
Lite senare på dagen mådde jag bättre och pappa följde med mig till Sjötorp, det var dags för första åkturen med davids båt. Gick suuper! :)
På kvällen bjöd david mig på pizza på kaffestugan, har aldrig i hela mitt liv sett så mycket pommes på en pizza, dregel på den! :D  Anton gjorde oss sen sällskap och vi spelade poker i båten, jag vann såklart.  Sen sov jag och david där.

Idag har jag jobbat, gick upp hav 7. Jag trodde jag skulle döö.
Nu ser jag fram emot en trevlig kväll med Agnes, victor, freddy och förhoppningsvid hampus och hans flickvän.:) David också såklart då, men det är en självklarhet.

/Bb


RSS 2.0